2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چکار میکردید؟

381 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها 

من یه دوستی دارم حدوداً 12 ساله باهم دوستیم و تقریباً 4 5 ساله باهم رفت و آمد خانوادگی هم داریم اما از اول دوستی مدام به خاطر اختلاف سلیقه و عقیده باهم دعوامون شده و هی قهر و آشتی کردیم تا اینکه آخرین بار دو سال قطع رابطه کردیم ولی باز آشتی کردیم. 

مشکلم باهاش اینه که همه ش ادای مامانارو درمیاره، فک می کنه اختیار من دستشه و هر جور دلش بخواد می تونه رفتار کنه چون کلا دختر لوسی هستش یکی یه دونه س و پدرش تو بچگیش فوت کرده و همیشه تو خونه شون حرف حرفِ اینه

مشکل جایی بزرگتر میشه که من بخوام به ازدواج فکر کنم یا با پسری در ارتباط داشته باشم. مدام دخالت میکنه و سعی می کنه منو کنترل کنه، یا همه ش میگه دوس پسرت به من توهین کرد در حالی که واقعا هم دوس پسرم و هم من هردو سعی می کردیم طوری باهاش رفتار کنیم که احساس تنهایی نکنه و ...
دیگه خسته شدم از کاراش و حرفاش می خوام قطع رابطه کنم اما مامانم نمیذاره میگه اون خیلی جاها در حقت خواهری کرده و ... 

چیکار کنم؟ شما جای من بودید چیکار می کردید؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا با دوستام فقط دوستم همین خواهرم نمیدونمشون و دوست ندارم بعد ازدواجم رفتامد کنیم بیرون بریم اما خانه رفت امد نکنیم

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من

ب نظرم لزومي نداره شما در مورد مسايل شخصي مثل ازدواج و يا دوست پسرتون با ايشون صحبت كني يا اصلا ايشون دوست پسر شما را ببينه ب ايشون چه ارتباطي داره

حد و مرز بذار واسه روابطت با ادم ها

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود

هر رابطۀ انسانی ای حد و مرز مشخص لازم داره. دوستی، عاشقی، والد-فرزندی، همکاری...هر کدوم از این رابطه ها از حدود خودش خارج بشه، گرفتاری به بار میاره. لازم نیست قطع رابطه کنید،حدود دوستیتون رو مشخص کنید.

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**

مثلا میگفتم فک نکنه حالا که کسی تو زندگیمه من اونو فراموش کردم یا دلم نمی خواست فک کنه تنهاس اما تبدیل به این شد که تو همه کارم دخالت می کنه و اگه بخوام حرفی بزنم و اعتراض کنم داد و هوار راه میندازه
راستش تصمیم گرفتم قطع رابطه کنم و جلو همه وایسم به خاطر تصمیمم

فکر کنم خیلی بچه ایی    

درسته اشتباه کردم ولی بچه نیستم 

من فقط احساس کردم چون دوستم به غیر از من دوستی نداره و به خاطر موقعیت مادرش نمیتونه راحت ازدواج کنه و کمبود پدر داره تو زندگیش بهتره بیشتر هواشو داشته باشم اما اون به جای اینکه متوجه محبت من بشه سو استفاده کرد