2777
2789
عنوان

خانمها خاک تو سرم بیاین توروخدا😭

642 بازدید | 30 پست

خانمها بچم ده ماهشه یک لحظه غافل شدم دست گذاشت روی بخاری 

سه تا انگشتش تاول زد سه ساعت داشت گریه میکرد فقط گذاشتم زیر آب سرد 

برای این که شوهرم نفهمه دیگه هیچ‌کار نکردم چیکار کنم بهتر بشه الان اومدم مهمونی اونوقت داشتم آماده میشدم الان اروم تر هست ولی تاول داره 

تازه وارد نیستم تعلیق شدم بخاطر حرف سیاسی 🫥بیا کمی زندگی کنیم 🙂 به دنیا آمدیم برای همین کار ✨و همه کار کردیم جز زندگی...🫠                                                        من، دختر روزای تنهایی ، با قلب تازه جنگیدم ، از غصه فردا نگو با من روزای از این بدترم دیدم...🥹

خیلی بده که آدم دلش برا بچش ریش میشه از اونور باید طعنه های شوهرو هم بشنوه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بده که آدم دلش برا بچش ریش میشه از اونور باید طعنه های شوهرو هم بشنوه

دقیقا بهش نگفتم اصلا وگرنه دیگه هیچی 

تازه وارد نیستم تعلیق شدم بخاطر حرف سیاسی 🫥بیا کمی زندگی کنیم 🙂 به دنیا آمدیم برای همین کار ✨و همه کار کردیم جز زندگی...🫠                                                        من، دختر روزای تنهایی ، با قلب تازه جنگیدم ، از غصه فردا نگو با من روزای از این بدترم دیدم...🥹

اشتباه کردی سریع باید یا رب میزدی یا خمیر دندون .البته رب دیگه تاول نمیزد. پماد بگیر بزن. ترس از شوهر چیه دیگه. منم همسرم خیلی حساسه رو دخترم ولی دستش سوخت بهش گفتم.بهتره تا بچه اذیت بشه

خدایا این خوشی هارو از ما نگیر. الهی آمین

آخ طفلی ببر دکتر خیلی مواظب باش عفونت نگیره

شوهرم نمیدونه

خیلی تاول کوچولوه

از این ب بعد تو یخچال همیشه ارد داشته باش سریع بکن تو ارد

داشتم فقط هول شدم نمی‌دونستم چیکار کنم الآنم خونه کسی ام

دقیقا بهش نگفتم اصلا وگرنه دیگه هیچی

شوهر من به بار گفت حتما سرت تو گوشی بود مواظب بچه نبودی بعدشم گفت اونقدری که باید ناراحت نیستی خیلی سوختم از حرفش

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
داشتم فقط هول شدم نمی‌دونستم چیکار کنم الآنم خونه کسی ام

عیب نداره برو داروخانه پماد سوختگی بگیر بزن براش دیگه ب باباشم بگو باباش هم باید عادت کنه ب این چیزا بچه تازه داره راه میوفته کلی اوف میشه تا بزرگ بشه یاد بگیره جیز چیه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده