2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان که دهمی الویت بزار رو نهایی  در کنارش تست خب اول از همه با ۶/۷ ساعت شروع کن به ۸/۸:۳۰برسه کافیه 

بیا دوساعت باکس بزار بینش ۱۰ دقیقه استراحت بعد ببین 

یک روز بنویس مثلا می بینی عصر بهتر درس متوجه میشی درس های زیست و تخصصی بزار تو این ساعت 

دلم را بشنو که شنونده ای جز تو ما را نیست ❤️

الان که دهمی الویت بزار رو نهایی در کنارش تست خب اول از همه با ۶/۷ ساعت شروع کن به ۸/۸:۳۰برسه کافیه ...

نه رشتم انسانی هست یه مشکل دیگه درمورد برنامه ریزی دارم 

همین جا میشه بپرسی

باشه همینجا میپرسم 

من مدرسمو عوض کردم یه ماه پیش هنوز که هنوزه کلی درسا رو عقب افتادم تلنبار شده این هفته هم چند درس امتحان دارم الان از استرس مغزم نمی‌کشه چیکار کنم دارم نابود میشم از این حال و روز 

همین جا میشه بپرسی

ممنون،رشتتون چیه؟؟؟؟

چند تا سوال داشتم، من پایم خوبه پشت کنکورم و هدفم پزشکی یا داروعه،تازه میخوام جدی شروع کنم البته تا الان ۵ ساعت تا۸ ساعت میخوندم،۲تا بودجه آزمون عقبم از قلم چی

بنظرتون چطوری نهاییو با کنکور هندل کنم؟ریاضیشو منظورمه چون من ریاضیم نابوده ،بعد تا اسنفد میخوام درسارو ببندم ،یعن کامل زیست و شیمی و ریاضی وفیزیک چند تا فصل بمونه برای بعد عید🚶🚶بنظر شما چیا بمونه؟

بعد ریاضی بنظزتون تا اسفند چه مباحثی میشه جمع کرد؟

برای نهاییش چطوری بخونم؟چند تا تست درروز و چه ساعت مطالعه ای معقوله؟

ببخشید یکم زیاد شد❤️

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

باشه همینجا میپرسم من مدرسمو عوض کردم یه ماه پیش هنوز که هنوزه کلی درسا رو عقب افتادم تلنبار شده این ...

خب چون تو این اوضاع هستی خیلی به دی هم نمونده روزی ۹ ساعت بخون 

بعد بیا کتابت نیمه اول ببین چند صفحه هست تعداد روزای باقی مونده هم حساب کن مثلا ۶تا تخصصی داری ۶ تا عمومی بیا ۳ تا تخصصی بزار ۳ تا عمومی برای تشریحی بعد چهارشنبه پنجشنبه جمعه ها تست بزن هرچی درس دادن بهت هما ن ها

دو دور هم نصف کتاب که امتحان داری برای دی مرور کن 

ممنون،رشتتون چیه؟؟؟؟چند تا سوال داشتم، من پایم خوبه پشت کنکورم و هدفم پزشکی یا داروعه،تازه میخوام جد ...

من پرستاری روزانه یزد آوردم 

چون پرستاری نمی خواستم حتما پزشکی تهران یا شیراز می خواستم  پشت کنکور هم نمی خواستم رفتم دانشگاه آزاد روانشناسی بعد لیسانس به پزشکی میدم یا بالینی می خونم

ولی در کل من اینجوری درس خوندم 

باید حداقل ۱۲ ساعت بخونی دارو روزانه بیاری

زیستت با رضا کاظمی پیش ببرتو انستا بزنی میاد عینکی هس من درصد هام بالا شد زیست  حنیف هم خوبه 

بعدم هیچی حذف نکن بیشتر وقتت بزار نهایی بقیه تایمت بزار کنکور چون دوستای من اومدن آزاد پارسال معدلش ۱۹ بوده تراز خوب داده امسال با تراز اون معدل می خوان کنکور بدن 

خیلی معدل مهم تره 

شما هم درس ها باکس دوساعت تقسیم کن بینش ۱۰ تا ۵ دقیقه