2777
2789

من درس خوندم مدرکمم گرفتم اما با درس به جایی نرسیدم خواستگارامم یکی از یکی داغون تر فکر میکنم اینجوری بگم خدا همون داغونا رو هم نمیفرسته💔

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالتهکار پاره وقت نمیتونی پیدا کنی؟

کار پاره وقت همون غیرانتفاعی بدرد میخوره اونم حقوقش کمه چون راهمون دوره از شهر باید بیشترشو بدم کرایه ینی فقط عمرم هدر میره

من درس خوندم مدرکمم گرفتم اما با درس به جایی نرسیدم خواستگارامم یکی از یکی داغون تر فکر میکنم اینجور ...

دقیقا از هیچی شانس نیوردیم طرف درسشم نخونده باز شوهر پولدار خوبی گیرش اومده ولی من ک درسم خوندم کو پ

دقیقا از هیچی شانس نیوردیم طرف درسشم نخونده باز شوهر پولدار خوبی گیرش اومده ولی من ک درسم خوندم کو پ

تا موقع دیپلم میگفتن درس بخون برو دانشگاه شوهر خوبی گیرت میاد یا درگیر درس میشی فکرشو نمیکنی 

درسمم دیگه داره تموم میشه هیچی الان زنای متاهل هم شوهر دارن هم رل هم شوهر ما مجردا رو کسی نگا نمیکنه

تا موقع دیپلم میگفتن درس بخون برو دانشگاه شوهر خوبی گیرت میاد یا درگیر درس میشی فکرشو نمیکنی درسمم د ...

رشتت چ بوده من اگه انسانی و حقوق  نمیرفتم اینجوری نمیشد درسم واقعا عالی بود

تا موقع دیپلم میگفتن درس بخون برو دانشگاه شوهر خوبی گیرت میاد یا درگیر درس میشی فکرشو نمیکنی درسمم د ...

بعد چیز پسرای الان خیلی لاشی‌ان طرف با هزارتا دختر میخابه خو معلومه دیگ ازدواج نمیکنه ازدواجم کنه باز میره خیانت میکنه نمیدونم چرا هیچی جور نمیش

رشتت چ بوده من اگه انسانی و حقوق نمیرفتم اینجوری نمیشد درسم واقعا عالی بود

رشته من فنی بوده آموزش ابتدایی خوندم ازاد

بعد چیز پسرای الان خیلی لاشی‌ان طرف با هزارتا دختر میخابه خو معلومه دیگ ازدواج نمیکنه ازدواجم کنه با ...

دقیقا تا صبح حق بود

خو از من کوچیکتری که دوسال برا فرهنگیان میتونستی بخونی من نشد

نتونستم عزیزم به خاطر شرایط زندگیم قبلا تو ا.پ مشغول بودم