2777
2789

سلام توروخدا جواب منو بده پسرت چیشد غدد لنفاوی گردنش؟بچه منم ۴ماهه اینجوریه دارم دق میکنم دیگه.الان با گریه مینویسم توروقران جواب بده

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام توروخدا جواب منو بده پسرت چیشد غدد لنفاوی گردنش؟بچه منم ۴ماهه اینجوریه دارم دق میکنم دیگه.الان ...

تاپیکای قبلت رو خوندم متاسفانه فوبیای یا همون وسواس فکری داری که نوعی اضطراب هستش. درمان کن تا خودتو نابود نکردی

من دقیقا بیخود بی جهت دنبال درد و بیماری میرفتم و الان نزدیک ۸ ساله تحت نظر روانپزشکم و فوق‌العاده عالی‌ام.

در مورد غدد لنفاوی تو کودکان چندین ماه و حتی بگم سال طول میکشه به حالت عادی برگرده.

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
تاپیکای قبلت رو خوندم متاسفانه فوبیای یا همون وسواس فکری داری که نوعی اضطراب هستش. درمان کن تا خودتو ...

وسواس کجا بود خواهر غده های لنفاویش هی داره بزرگ میشه زندگیم داره از هم میپاشه دیگ

وسواس کجا بود خواهر غده های لنفاویش هی داره بزرگ میشه زندگیم داره از هم میپاشه دیگ

اگه تهرانی ببر دکتر استقامتی فوق تخصص غدد هست. باید نمونه برداری شه بفهمن چه نوع ویروسی باعث التهابش شده بعدم که انشاالله شروع به درمان شه

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
اگه تهرانی ببر دکتر استقامتی فوق تخصص غدد هست. باید نمونه برداری شه بفهمن چه نوع ویروسی باعث التهابش ...

ن تهران نیستم.دکتر غدد کودکان شهر خودمونم رفتم گفت ب ما مربوط نیس باید ببری دکتر عفونی

مشکلی نیستبه خاطر عفونت اصلا جای نگرانی نداره عملکرد عادی بدن نسبت به عفونتدارو نوشتن؟؟

الان ۵ماهه اینجوریه بزرگم شدن.دو دوره آنتی بیوتیک خورد تاثیری نداشت

الان ۵ماهه اینجوریه بزرگم شدن.دو دوره آنتی بیوتیک خورد تاثیری نداشت

تب و درد و کاهش وزن و تعریق و کاهش وزن داره؟؟

باید کشت خون و سی تی انجام بشه

در بدتربن حالت بیماری لنفوم 

در بهترین حالت عفونت مزمن

داروهاش و بگو

تب و درد و کاهش وزن و تعریق و کاهش وزن داره؟؟باید کشت خون و سی تی انجام بشهدر بدتربن حالت بیماری لنف ...

درد ک نمیدونم داره یا ن چون بلد نیس حرف بزنه ۱۵ماهشه.کاهش وزنم نداشته ولی بهداشت میبرم هر ۳ماه یبار یک کیلو اینا اضافه میکنه.دارو اون اوایل فقط آنتی بیوتیک داد الان هیچی.پیش دکتر عفونی بردم دوبار

بردم دکتر غدد گفت ب ما مربوط نیس

چ دکتری ببرم 

توروخدا راهنماییم کن 

عفونت مزمن ینی چی؟

راستی گاهی خیلی کوچیک میشن قد عدس بعد مدتی باز بزرگ میشن

درد ک نمیدونم داره یا ن چون بلد نیس حرف بزنه ۱۵ماهشه.کاهش وزنم نداشته ولی بهداشت میبرم هر ۳ماه یبار ...

باید ازمایش و سونو بده

حتما به دکترت بگی ۵ ماهه و دو دوره انتی بیوتیک نوشته و اثر نداشته و کوچیک بزرگ میشه دقت کن حتما اینارو بگیا 

عفونت مزمن میتونه باکتریایی ویروسی و حتی قارچی باشه خصوصا که کفتی ۵ ماهه ادامه دار هست

حتی میتونه یک بیماری خود ایمنی باشه 

تب و خستگی و ضعف اگه داره احتمال عفونت مزمن بالا تر میره

خشکی چشم و دهان داره؟؟ تیروئیدش بزرک شده؟؟

باید خیلی زود بری متخصص عفونی و حتما چند موردی که گفتم و بهش بگی 

اگه بازم انتی بیوتیک نوشت مرتب بهش بده و به دکتر بگو سونو و ازمایش هم بنویس تا خیالت راحت بشه و برای من بفرست

درد ک نمیدونم داره یا ن چون بلد نیس حرف بزنه ۱۵ماهشه.کاهش وزنم نداشته ولی بهداشت میبرم هر ۳ماه یبار ...

سلام عزیزم پسر منم ۲ماه پیش ورم غدد لنفاوی دوطرف گلوش داره هنوز خوب نشده.پشت گردن هم داره ولی اندازه عدس‌‌.منم نگرانم آزمایش خون و سونو هم داده.

واسه بچه شما الان وضعیتش چطوره