2777
2789
درد ک نمیدونم داره یا ن چون بلد نیس حرف بزنه ۱۵ماهشه.کاهش وزنم نداشته ولی بهداشت میبرم هر ۳ماه یبار ...

سلام گلم غدد لنفاوی پسرتون خوب شد؟از پسر منم سه ماهه دقیقا مث عکسی که‌گذاشتین شده ..شما چیکار کردین

سلام گلم غدد لنفاوی پسرتون خوب شد؟از پسر منم سه ماهه دقیقا مث عکسی که‌گذاشتین شده ..شما چیکار کردین

کدوم عکس گلم؟

ن خوب نشده کوچیک بزرگ میشن هی 

الان قد دوتا فندق شدن سمت راستش

سمت چپش قد لوبیای کوچولو

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید ازمایش و سونو بدهحتما به دکترت بگی ۵ ماهه و دو دوره انتی بیوتیک نوشته و اثر نداشته و کوچیک بزرگ ...

ن اینایی ک گفتین نداشته 

چشم میبرمش

فقط عفونی بردم 

نمیدونم جراح اطفال ببرم یا گوش و حلق و بینی یا عفونی؟

سلام عزیزم پسر منم ۲ماه پیش ورم غدد لنفاوی دوطرف گلوش داره هنوز خوب نشده.پشت گردن هم داره ولی اندازه ...

پسر من از اولاش بزرگتر شده خیلی بعد اینطوریه ک کوچیک و بزرگ میشن مثلا الان آبریزش بینی داره بزرگ شدن ولی اوکی باشه کوچیکتر میشن

برا پسر شما دست میزنی سفته؟

ن اینایی ک گفتین نداشته چشم میبرمشفقط عفونی بردم نمیدونم جراح اطفال ببرم یا گوش و حلق و بینی یا عفون ...

عفونی بردی و چیزایی که گفتم و مو به مو گفتی و همینطوری ول کرد!؟

جراح اطفال

عفونی بردی و چیزایی که گفتم و مو به مو گفتی و همینطوری ول کرد!؟جراح اطفال

عفونی وقتی بردم آزمایش خون گرفت ک اوکی بود گفت اگ بزرگتر شد باز بیارش

الان جراح ببرم یا گوش حلق بینی؟

کدوم عکس گلم؟ن خوب نشده کوچیک بزرگ میشن هی الان قد دوتا فندق شدن سمت راستشسمت چپش قد لوبیای کوچولو

تو تایپیکی که راجب غدد لنفاوی زده بودید قبل عکس‌ گردن بچتون بود برا پسر منم وقتی سرشو میچرخونه دقیقا همون شکلی مشخصه الان سه ماهه نرفتن خیلی میترسم..سونو بردم دکتر گفت ری اکتیوه ولی اینکه بعد سرماخوردگی نرفتن میترسم سه ماهه ولی خب مرتب سرمامیخوره..دکترا به شما چیا گفتن؟نگفتن چیکار کنید خوب بشه ..الان برا بچه شما چند وقته هستن؟

تو تایپیکی که راجب غدد لنفاوی زده بودید قبل عکس‌ گردن بچتون بود برا پسر منم وقتی سرشو میچرخونه دقیقا ...

سلام. واسه بچه من الان ۲ماهه هنوز نرفته البته همش سرما میخوره.منم خیلی نگرانم سونو بردم ۲ماه پیش یکی ورمش ۲سانت بود یکی ۲سانت ونیم.

شما سونو انجام دادین؟

باید ازمایش و سونو بدهحتما به دکترت بگی ۵ ماهه و دو دوره انتی بیوتیک نوشته و اثر نداشته و کوچیک بزرگ ...

عزیزم منظورت از اینکه گفتی تیروئید بزرگ شده چی بود؟ یعنی روی گلو؟

سلام. واسه بچه من الان ۲ماهه هنوز نرفته البته همش سرما میخوره.منم خیلی نگرانم سونو بردم ۲ماه پیش یکی ...

اره منم ماه پیش سونو گرف دوتا زیر فکش بود ..دوتا پشت گوشاش مرتب هم مریض میشه یه مدت خوب نمیشه ببینم چطوره ببرم ازمایش خون حداقل