2789
دیگه خسته ام حتی از ساده ترین کارا هم اذیت میشم مثلا همین نفس کشیدن ،الانم فقط با اشک و اه دارم پیام ...

منم ....قشنگ درکت میکنم مفهمم چی میگی انگار نسخه ای از من و گذشته منی .... عزیزم ولی گریه نکن خواهر قشنگم باور کن حسم بهم دروغ نمیگه انقدر حس خوبی از آینده روشن و رسیدنت ب خواسته هات توی دلم افتاده ک نگو خداسرشاهده جدی میگم همیشه حسم ب من دروغ نگفته یکی بود بیست سال حامله نمیشد و شکایت خدارو می‌کرد بهش گفتم غصه نخور تو یک دوقلو میاری باور نمی‌کرد الان دوقلو دختر داده بهش بهم گفت از کجا میدونستی ؟؟؟؟ اونم انقدر دقیق سرموعد ک گفتی ....گفتم چون با خدا دوستم خدا همه چیو ب دلم آگاه میکنه....الانم بهت میگم دور نیس ک خوشبختی و خوشحالیتو بیای ب من خبر بدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ....قشنگ درکت میکنم مفهمم چی میگی انگار نسخه ای از من و گذشته منی .... عزیزم ولی گریه نکن خواهر ...

ممنونم حس خوبی بهم دادی با این حرفت ،ای کاش زودی به اون خوشبختی که خدا برام مقدر کرده برسم ،ازدواج خوب اگر صلاحه شغل خوب و بچه سالم و صالح و بیام بهت خبر بدم و از راه دور ببوسمت

خوشحالی

چجوری؟

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

ممنونم حس خوبی بهم دادی با این حرفت ،ای کاش زودی به اون خوشبختی که خدا برام مقدر کرده برسم ،ازدواج خ ...

خواهش میکنم ....شک نکن ب کار خدا.... بنده حسوده بدخواهی.... خدا اینجوری نیس....فقط کافیه ایمان قوی بهش داشته باشی و بهش اعتماد تام کنی...همین