2789
انقدری بلاتکلیفم که باید آشناها و فک و فامیل یجا میبیننم بپرسن داری چکار میکنی شغل نداری ؟تو خونه چک ...

میفهممت عزیزم

من علاوه براینا کسی از بچگی دوسم نداشت

ی نفر ک بخوام بهش تکیه کنمو ندارم

حالم واقعا بده

میرسم...🦋

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم همیشه اینو میگفتم حتی روزی ک پای آرزوهامو داشت امضا میزد باور کن گفتم خدا تو وجود نداری اگ داشتی ...

لعنت به این دنیا واقعا لعنت

خوشبختی فقط واسه بقیس

میرسم...🦋
عزیزم از گذشته من بدتری؟؟؟خداشاهده ن زندگیناممو بخونی میفهمی امید همیشه هست خدا همیشه حواسش بهمون هس ...

دیگه خسته ام حتی از ساده ترین کارا هم اذیت میشم مثلا همین نفس کشیدن ،الانم فقط با اشک و اه دارم پیام مینویسم 

میفهممت عزیزممن علاوه براینا کسی از بچگی دوسم نداشتی نفر ک بخوام بهش تکیه کنمو ندارمحالم واقعا بده

امیدوارم خدا دلش برامون بسوزه حداقل یذره دلگرمی ابدی برامون برای ادامه بذاره ،حداقل اینجوری راحتر میتونیم نفس بکشیم

ولی من آدم های مجازی رو به آدمای جامعه واقعی ترجیح میدم

ای دنیا اتفاقا اسمن مجازی ولی عینن واقعیه چون آدما خود واقعی‌شان و نشون میدن ولی تو دنیایی ک میگین واقعی اصلا هم واقعی نیستن چون آدماش مثل آفتاب پرستن هزارجور رنگ عوض میکنن هرگزم نمیشناسیی و نمیدونی از کی و کجا و کی خنجر خوردی

ای دنیا اتفاقا اسمن مجازی ولی عینن واقعیه چون آدما خود واقعی‌شان و نشون میدن ولی تو دنیایی ک میگین و ...

اره پس تنها بودن انتخاب بدی نیست

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

لعنت به این دنیا واقعا لعنتخوشبختی فقط واسه بقیس

ی روزی خلاف این بهت ثابت میشه خدا شاهده حالا ببین کی گفتم....دور نیس اون روزی ک بیای بگی حالم خوبه و تنها نیستم بگی دم خدا گرم دیر بهم داد ولی یجوری داد ک گرمه گرمه زندگیم