2777
2789
عنوان

تعلیم رانندگی

194 بازدید | 22 پست

دوستان دارم میرم تعلیم رانندگی الان نصف کلاساشو رفتم همه چی کامل بلدم به جز پارک دوبل که هنوز بهم آموزش نداده.

کلاس دو روز پیشم که رفتم بدون اینکه مربیم حرفی بزنه تا آخر کلاس همه رو عالی رفتم اما دیروز از ساعتی که نشستم پشت فرمان گیج زدم تا آخرش که دیگه مربیم عصبی شده بود اصلا نمیدونم چرا اینجور شده بودم من که همه رو بلد بودم.

میترسم روز امتحانم اینجور بشم 😞

راهکاری دارید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که تجربه ندارم ولی میگن طبیعیه از فسار و استرسه ، استرس رو همه دارن ، باید تلاش کنی استرس تو مدیریت کنی بتونی ایشالا خوب پاس کنی آزمونتو

باشــد کـه روزگـار بچَـرخد به کــامِ دِل ! 🍃🕊️

باید با خودت تمرین ذهن اگاهی کنی  و تجسم . با خودت هر بار هر روز تمرین کنی و تجسم کنی تو ذهنت که پشت فرمون نشستی و داری دونه به دونه از پس همه چی خوب برمیای و مربیتم داره نگات میکنه و کیف میکنه از طرز رانندگیت و نکاتی که رعایت میکنی 

باشــد کـه روزگـار بچَـرخد به کــامِ دِل ! 🍃🕊️

😐من آیین نامه رو ۷ بار افتادم ولی تو شهری جلسه اول قبول شدم

چجوری قبول شدی ؟

یه چیا دقت کردی ؟ تو آزمون شهری چی براشون خیلی مهمه ؟

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥