2777
2789

شیشلیک

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه برای شام

ساندویج الویه یا سالاد ماکارونی

کوکوسبزی

املت و مخلفات

همبر یا سوسیس بندری

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
اینارو شوهر من نمیخوره 😭😢

عه😅

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
با اجازه اسیمیتونم بپرسم از رژیم راضی هستین وزن کم کردین؟من ۸ماه ورزش و رژیم ۲کیلو کم کردم فقط

عزیزم من بیشتر فست میگیرم مثلا ازدیشب ساعت دوازده  تاساعت  4هیچی نمیخورم فقط چایی قهوه دمنوش آب میشع 16ساعت گرسنگی.. بعدساعت چهارناهارمیخورم تادوازده مجازم بخورم اونم نه زیاد کم طبق کالریم ـ والا طبق این رژیم من هفته ای یه کیلودارم کم میکنم قبلاهم این رژیم وداشتم خیلی راضی بودم 

عزیزم من بیشتر فست میگیرم مثلا ازدیشب ساعت دوازده تاساعت 4هیچی نمیخورم فقط چایی قهوه دمنوش آب میشع ...

توی نت بزنم رژیم فست برام میاره؟

ببخشید سوال میپرسم ریزش مو یا مشکل دیگه ایی ندارین دورازجون؟

شاید در دنیایی دیگر...