2777
2789

از نظر مالی منظورمه 

هیچ حرکتی نمیکنه 

کارمنده با حقوق ۱۵ واقعا دیگه نمیرسونیم هیچی

۵ هم تازه میده قسط

بقیه اشم میگه خرج میشه باورتون میشه شاید ماهی ۱ ۲ تومن به منم بده 

همشم دراز کشیده میگه دارم به کار دوم فکر میکمم الان ۵ ساله داره فکر میکن و منم هر رزو امیدوار گ این قراره یع کاری کنه برا آینده مون 

در هفته ۲ روز شیفته و بقیه شو بیکار 

کارگری و راننده تاکسی هم ک براش افت کلاسه

میگه من کاری میخام ک ماهی ۵۰ بهم بده 

میگم پس بیشین تا بدن بهت  

از ترس بچه نمیارم خودمم دانشجو ام خونه نمیتونم رهن کنیم حتی  خیلی خسته ام هر روز بهش اعتراض میکنم و تقریبا هر هفته دعوا دارم میگه فکر خودم از تو مشغول تره

بنظرتون بهش امیدوار بمونم؟

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

پسرا و مردا که خوبه به کل ایران نمیتونی امیدوار باشی

همه چی باز گرون تر میشه و خط فقر بیشتر میشه

کارمتد که خوبه نخبه هم باشی و زن نخبه هم باشی بازم نمیتونی تو ایران بهش امیدوار باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنگ بزرگ نشونه نزدن.

ماهی ۵۰ تومن، فقط به ذهن شوهر تو رسیده؟؟؟؟

خوب اگر همچین کار دومی بود، کل ملت آستین بالا میزدن.

همکار ، شوهر خواهر بزرگم، بعد بازنشستگی بنده خدا تا حکمش بیاد و حقوق بازنشستگی برقرار بشه، ۴ ماه رفته بوده تو رستوران کارگری کرده، مردی که بخواد تکون بخوره، اینجوری میشه، نه با تفکر بگه در حال فکر کردن و اقدامم

چهار ماه بره یه آموزشگاه جوشکاری و تراشکاری یاد بگیره هرشرکتی بره میخوانش ماهی 25 راحت میگیره با مزا ...

منم همین میگم میگه با ۳۵ سال تازه برم ور دست بقیه😪

سنگ بزرگ نشونه نزدن.ماهی ۵۰ تومن، فقط به ذهن شوهر تو رسیده؟؟؟؟خوب اگر همچین کار دومی بود، کل ملت آست ...

دقیقا منم دیگ ناامید شدم ازش فکر کنم کلا دنبال بهونه است

شوهر منم 13میگیره 7ونیم میده اجاره خونه 4ونیمم قسط پس من چی بگم چه خاکی بایدسرم بریزم بادوتابچه

شوهر شما هم دنبال کار دوم نیست ،؟باژ شما میدونی پولت کجا میره من چی

دقیقا منم دیگ ناامید شدم ازش فکر کنم کلا دنبال بهونه است

الان شوهر خواهرمم پارسال بازنشسته شده، از دو تا واحد هم کرایه میگیرن، ولی بازم کار پروژه ای بهش میخوره، میره انجام میده.

مردی که بخواد کار کنه با پای شکسته هم میره، در شان من نیست و .... یعنی با همین بساز و تموم

نه کاردوم کجابود بخدا خرج خوردوخوراکمون بزورمیرسونم خیلی سخته پیرشدم ازغم وغصه بی پولی خیلیییی عذاب ...

سحر خانم تو ماه ، شده هزار تومن صدقه بده به نیت سلامتی امام زمان، از خود آقا بخواه رزق و روزیتون زیاد کنه.

شک نکن تاثیر میکنه، جمعه ها ، حتی بتونی هر روز یه تسبیح صلوات بفرست برای امام زمان

سحر خانم تو ماه ، شده هزار تومن صدقه بده به نیت سلامتی امام زمان، از خود آقا بخواه رزق و روزیتون زیا ...

چشم روی چشمم بخداصدقه میدم هرجورشده هزارتومنم ته کیفم باشه صدقه میدم. شوهرم شاگرد مغازه لباس فروشیه صبح تاشبم درمغازست 13درامدشع یعنی چندوقته دندون درددارم میمیرم پول ندارم 

چشم روی چشمم بخداصدقه میدم هرجورشده هزارتومنم ته کیفم باشه صدقه میدم. شوهرم شاگرد مغازه لباس فروشیه ...

ان شالله رزق و روزی تو و دو تا دسته گلت زیاد میشه.

خداروشکر تنش سلامتی و کار داره.

ان شالله رزق و روزیتون زیاد میشه، به مادر خودت و مادر همسرتم مثلا غذایی که دوست دارن، بپز و رسیدگی کن، هیچ انفاقی بالاتر از کمک و توجه به مادر و پدر نیست.

به جون دخترام ، من تاثیرش رو دیدم، من و شوهرم به پدرو مادرامون قرض میدیم، هر دو طرف بازنشسته ان، طی ماه مثلا چیز واجبی باشه، میدیم تا سر برج حقوق بگیرن، اگر گرون باش تو چند قسط ته ماه میدن، همین قرض دادنه، کلی برکت آورده تو خونمون.

از دستت نماید چیزی بخری یا بپزی، مثلا میری خونه مامانت، کارهای خونش رو بکن.

ان شالله اینقدر خدا برکت بده بهت، هر روز یاد حرفم بیوفتی

ان شالله رزق و روزی تو و دو تا دسته گلت زیاد میشه.خداروشکر تنش سلامتی و کار داره.ان شالله رزق و روزی ...

ان شالله ممنون ازراهنماییتون برام دعاکنین... خوشابحال پدرومادرتون که دختر وپسری مثل شمادلسوز ومهربون دارن