2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 37 پست

بچه ها من ۵ روز مونده به پریودم 

نافم تیر میکشه و شکمم یکم تیر میکشه سینم برجسته شده و یکم کمر درد و درد پریودی چند روز پیش داشتم و ترشح هم زیاد شده 

یعنی بی بی نشون میده؟؟

My LIfe,My ChoIceS,My mIstakeSMy LessOnS,NOT yuoR busIness.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پنج هفته ست باردارم اصلا و ابدا علايم ندارم نه سينه هام نه حالت تهوع نه هيچىييي, بعضى وقتا ميگم ...

نه اصلا عجیب نیست.خوش شانسه.خداروشکر کن.

مثل خواهر منی

خدای خوبم بخاطر همه چیز ازت ممنونم مثل همیشه مراقب زندگیم باش
بچه ها من ۵ روز مونده به پریودم  نافم تیر میکشه و شکمم یکم تیر میکشه سینم برجسته شده و یکم کمر ...

اگه قبلا این علایمو نداشتی ک علایم بارداریه عزیزم...ولی پنج روز زوده .عجله نکن .بزار روز پریودیت تست کن 

منم پنج هفته ست باردارم اصلا و ابدا علايم ندارم نه سينه هام نه حالت تهوع نه هيچىييي, بعضى وقتا ميگم ...

متوجه نشدم لکه بینی رو..عزیزم حتما حتما برو دکتر

اگه قبلا این علایمو نداشتی ک علایم بارداریه عزیزم...ولی پنج روز زوده .عجله نکن .بزار روز پریودیت تست ...

نه اصلا قبلا اینطوری نبودم قشنگ‌احساس میکنم که سینم ورم کرده نافمم تیر میکشه  ترشح هم امزوز عجیب بود خیلی زیاد قبلا اینجور نبود

My LIfe,My ChoIceS,My mIstakeSMy LessOnS,NOT yuoR busIness.
کمردرد بعداز نزدیکی طبیعیه؟؟؟

تو هر کس یجوره.من ک نداشتم.فقط ی حالت خستگی شدید میگیرم.انگار کوه کندم.و باید خیلی استراحت کنم.

نه اصلا قبلا اینطوری نبودم قشنگ‌احساس میکنم که سینم ورم کرده نافمم تیر میکشه  ترشح هم امزوز عجی ...

اخه زوده هنوز...تست هم بدی جواب نمیده عزیزم..علایم بارداری هم هست این موردا.یکم صبر کن.البته منم دو سه روز مونده ب پریودیم همش تست میزدم 😅

متوجه نشدم لکه بینی رو..عزیزم حتما حتما برو دکتر

دکتر رفتم بهم شياف داده روزى يکى اما اصلا و ابدا هيچ علامت باردارى ندارم حتى واژنم خشکه سر بچه اولم حالم افتضاح بود.

خدايا عشق تو برام کافيه منو ببخش!