2777
2789

مدتیه که به خودم میرسم به تیپ و ظاهر و استایلم 

ظاهرم و هیکلم خوبه خداروشکر و تیپمم به روز ولی اهل ارایش خیلی زیاد نیستم در حد معمول چهرم اصلا مدل د.افی نیس 

ولی خب خیلی وقتا میرم بیرون پسرا بهم پیشنهاد اشنایی میدن یا متوجه نگاهشون میشم سوال اولم اینه این میتونه نشونه انرژی زنانه بالام باشه 

مساله بعدی اینه تقریبا همه کسایی که جذبم میشن دنبال رابطه پایدار نیستن صرفا جذب هیکل و ظاهر شدن و دنبال رابطه جن.سی ان حتی اونا که تو محیطای رسمی تر میان سمتم بازم هدفشون همینه هیچ کس تلاش نکرده منو بشناسه و دنبال رابطه جدی تر باشه نمیفهمم کجای کارم اشتباهه و چرا ابنطوری شده شرایطم

نه این یعنی‌ اعتماد به نفست بالاست

بعدم به هر پسری نگاه کنی نگات میکنه و میاد پیشنهاد میده فک میکنه پایه ای و دلت میخواد پس به تیپ و زنونگی ربطی نداره

سرتو بندازی پایین‌نه متوجه نگاه بقیه میشی نه کسی پیشنهاد میده

و چون به این‌طریق و از لحاظ بدچشمی شما آشنا میشن شمارو خانوم سالمی برای زندگی نمیدونن و مستقیم میرن‌سراغ  پیشنهاد رابطه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد چشمی؟؟؟ فازت چیه ندونسته قضاوت میکنی

خودت میگی بد نگام میکنن پس‌تو چشاشون نگا میکنی

لباساتم حتمن پوشیده نیست 

واسه همین به چشم شبی یکی‌ دوبار میبیننت عزیزم

تو رفتارات تجدید نظر کن اگه رابطه واقعی و ازدواج میخوای

وگرنه همینطوری‌باید بازیچه شی فقط

من خیلی رک گفتم بهت

اینا از زنونگی و جذابیتت نیس

از چیز‌دیکه س

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

خب میرسیم به حرف اولم هیکل از روی لباس قابل دیدن بوده وگرنه من یه لباسی میپوشم سه سایز از خودم بزرگتره خود دستوپامم داخلش معلوم نیست شلوار و لباسم فری کلا 

رنگ پوست هم روی زیبایی تاثیر داره صددرصد