2777
2789
عنوان

خیلی تو فکر. اشتباه بزرگ زندگیمم

529 بازدید | 36 پست

خیلی خر بودم رفتم رشته کشاورزی گفتم مهندس میشم الان بیکارم با اینکه پرستاری قبول شدم رفتم دنبال کشاثرزی خیلی خریت کردم الان با شوهرم هرچقدر. بدوییم انگار. نه انگار. موندم چیکار. کنم پول پر. بیارم خیلی ناراحتم برای رشتم کار. نیست اصلا چیکار کنم فکرم بهتر. بشه انقدر. غصه نخورم بعضی وقت ها اونایی که راهنماییم کردن نرم پرستاری رو فحش میدم خودم خیلی دوست داشتم بهم گفتن خوب نیست شب بیداری دازه تازه بعضی احمق ها هم گفتن وجه خوبی نداره بیچاره ها انقدر. زحمت میکشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اه کشاورزی

حالا مدرکت چیه؟؟؟

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

خوش بحال خودم ک فقط ۳ترم خوندم و انصراف دادم 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.