2777
2789
عنوان

خیلی تو فکر. اشتباه بزرگ زندگیمم

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 36 پست
چه کارهنری؟

هر هنری من خودم رفتم فتوشاپ و کرل در حد پیشرفته یاد گرفتم بعدش رفتم سرکار

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان دیگه رشته ها دانشگاهی کمتر به ثمر میشینن اکثرا وارد بازار ازاد میشن و کارشون ربطی به شغلشون نداره کشور ما از رشته ها دانشگاهی اشباع شده باید کارافرینی کنی نیاز به پرورش استعداد داریم 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

عوا خواهر نگو این حرفو

شوهر من کارشناس گلخونه ی رز هست. جلسه ای یک میگیره واسه کارشناسی. تو اون گلخونه ای هم که کار میکنه پارسال یک میلیارد فروش داشته.

کشاورزی خیلی عملیه و واقعا علاقه میخواد تا موفق بشی

بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی. 
مگه چقدر حقوق میدن

خوب این شد یه چیز دیگه . دنبال کار پر درامد هستی.

اتفاقا رشته  ات هم رشته خوبیه فقط زحمت میخواد تا به جایی که میخوای برسی

یکی اش هموپ گلخونه زدن و ایناست 

یا مثلا اینکه یه شرکت بزنی پیمانکاری فضای سبز از شهر داری کار بگیری. ولی خوب هر دوشون اولش سرمایه میخوان هم اینکه طول میکشه بتونی پول درست و حسابی در بیاری

هرچقدر دنیا رو راحت گرفتم دنیا بهم سخت گرفت

فکر کنم عزیزم شما هنوزم داری دنیا رو راحت میگیری.

رشته شما از نوعیه که باید خودت صاحب شغل خودت باشی

پرورش گل، استخرپرورش ماهی، پرورش قارچ

ولی خب سخته و شما احتمالا دنبال روش اشتغال آسونی مثل استخدام و کارمندی هستی