2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک قبلی فرار خواهر شوهرم

2461 بازدید | 108 پست

اونایی که گفتن دروغه و ...

اول اینکه اینجا جوریه که پسرا و دخترا تو سن کم ازدواج میکنن 

و وقتی یکی فرار میکنه همون لحظه عقد میکنن و فقط به اجازه پدر نیاز دارن پدر میره اجازه میده 

دروغ هم نگفتن دلیلی هم برا دروغ ندارم 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان تکلیف خواهرشوهرت چیه عاق والدین شد ؟ رفت و آمد خواهند داشت یا نه

پدرشوهرم که میگه من دختری به اسم الینا دیگه ندارم 

شوهرم که عصبانی بود  سر منم داد زد جلو همه 

قراره بعد ایام فاطمیه هم براش عروسی بگیرن دیگه اونا 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

تو چرا از رو نمیری بازم تایپیک زدی مگه میشه آزمایش نداده باشی عقدت کنن بابا ما رو چی فرض کردی دخترای ...

عزیزممممم میگم عقد کردن کسی که فرار میکنه همون روز همه کارا رو میکنن عقد می‌کنند دروغ هم نمیگم 

تو چرا از رو نمیری بازم تایپیک زدی مگه میشه آزمایش نداده باشی عقدت کنن بابا ما رو چی فرض کردی دخترای ...

شاید آزمایش و..انجام دادن بعدش فرار کردن

کسی که فرار میکنه از قبل نقشه ی همه چیو میکشه

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
پدرشوهرم که میگه من دختری به اسم الینا دیگه ندارم شوهرم که عصبانی بود سر منم داد زد جلو همه قراره ب ...

خواهرشوهرت کار خونه بلده 

مادرشوهرش اذیتش نکنه 

خونه چی ؟ می‌خرن براش 

آخه چرا همچین کرد

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم