2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 61 پست
اگه نمیخوایت چرا از همون اول منو وابسته خودش کرد چرا الکی بهم امید داد:)

یاد بگیر دنیا با فانتزی های ذهنت فرق داره. دنیا داستان پریان و خوبی ها نیس. دنیا خاکستریه. قرار نیس هر کی هرچی گفت درست باشه . شمام قرار نیس نقش قربانی رو بازی کنی

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به تکسای بقیه اینجا گوش نده چون اینا نمیفهمن همجنس من چجور ادمیه حتی نمیتونن درک کنن طرف منظورش چیه ...

نزار گمراهت کنه با این خضعبلات 

درسته باید ریشه یابی کنی اما ن الان ک اون قصد ترک کردنت و کرده 

قوی باش دختررر

طبق اون چیزی که تایپیک زدی من نظرمو گفتم اون پسر اگه خوب نبود میتونست تو رو بد بخت کنه به فکر خودش ب ...

شاید دنبال دلیل بوده برا اینکه ولش کنه هوم؟اکثر پسرا برا اینکه ن سیخ بسوزه ن کباب میگن ما لیاقتتو نداشتیم....

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
نزار گمراهت کنه با این خضعبلات درسته باید ریشه یابی کنی اما ن الان ک اون قصد ترک کردنت و کرده قوی با ...

ابجی من پسرم طبق چیزی که توی تایپیکش نوشته من نظرمو گفتم اگه به غیر اون چیز دیگه ای گفته دیگه نمیدونم

الله امشبو العفو

شاید دنبال دلیل بوده برا اینکه ولش کنه هوم؟اکثر پسرا برا اینکه ن سیخ بسوزه ن کباب میگن ما لیاقتتو ند ...

اخه اگه میخاس این کارو کنه بر نمیگشت بگه بهت زنگ میزنم بعضی وقتا خواستی جواب بده نخاستی ام خودت میدونی

الله امشبو العفو

اخه اگه میخاس این کارو کنه بر نمیگشت بگه بهت زنگ میزنم بعضی وقتا خواستی جواب بده نخاستی ام خودت میدو ...

میخواد دوراش و بزنه چیز مالی پیدا نکرد بیاد دوباره این بدبخت و ک گذاشته تو نیمکت ذخیره هوایی کنه

تو ک همجنسات و باید بهتر بشناسی

چی بگم حق با شماست

من سنم از تو کمتره ۱۷ سالمه..

نمیخام بگم بیشتر میدونم یا..فق میدونم ب ی شناخت نسبی از انواع روحیات پسرا رسیدم،تو فق خوشبینانه ترین بُعدو داری در نظر میگیری

میخواد دوراش و بزنه چیز مالی پیدا نکرد بیاد دوباره این بدبخت و ک گذاشته تو نیمکت ذخیره هوایی کنهتو ک ...

حققققققققق

این جمله ی لیاقتتو نداشتم واقن کاربرد داره😂💔این ینی هر وقت بخاد میتونه بره و بیاد

من سنم از تو کمتره ۱۷ سالمه..نمیخام بگم بیشتر میدونم یا..فق میدونم ب ی شناخت نسبی از انواع روحیات پس ...

من خودم از خیلیا ضربه خوردم بازم هیچ کینه ای به دل نمیگیرم نمیدونم چرا همش دوس دارم همخ رو خوب ببینم ولی خب اینم بگم بازم سر حرفم هستم پسرای تخس همچین حرفی نمیزنن 

الله امشبو العفو