🥲🥲م بلاکت میکنم چون دیگه نمیخام مزاحمت شم تو ام بلاک کن لطفاً دختر خوبی هستی مثل تو ندیدم تو زندگیم تا حالا اخلاقای بد داریا ولی با وجود همش ب دلم مینشستی ولی دوتا چارتا کردم با خودم دیدم لیاقت تورم ندارم حتی لیاقتت بیشتر از منه منی ک آدم دو روزه بودم واست همیشع همشم حال بدت بخاطر من بوده امیدوارم برسی ب بالا بالاها دوس دارم بری دانشگاه خیلی زود و اینکه اگه دوس داشتی بعضی وقتا عادی زنگت میزنم جوابمو بده اگرم نخواستی ک هیچی تو فکرت هستم همیشه تو ام ناراحت نشو ببخشید خدافز شبت بخیر 🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پیشنهاد می دم عاشق یه نفر دیگه بشین و بعد یه مدت دوباره همین پیامو دریافت کنین و این کار رو تا آخر عمر تکرار کنین.اصلا هم دنبال مدرسه و درس و خانواده و هنر و این چرت و پرتا نباشین.اینا دورش گذشته امل بازیه.
زیر ۲۰ سال سن هیجانات غیر منطقی. خودکشی نکن سال دیگه پشیمون میشی. این حرفای تو لیاقتت بالاتر از کنه یعنی طرف نمیخواد باشه حالا به هر علتی خب نمیخواد.از سن کم پذیرش رو یاد بگیر.
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.