2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 61 پست
یعنی منظورش چی بوده؟🥲🥲

یعنی ببخشیدا اینقد تو رو پایین میدونم که لیاقت تو رو هم ندارم

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیشنهاد می دم عاشق یه نفر دیگه بشین و بعد یه مدت دوباره همین پیامو دریافت کنین و این کار رو تا آخر عمر تکرار کنین.اصلا هم دنبال مدرسه و درس و خانواده و هنر و این چرت و پرتا نباشین.اینا دورش گذشته امل بازیه.

به تکسای بقیه اینجا گوش نده چون اینا نمیفهمن همجنس من چجور ادمیه حتی نمیتونن درک کنن طرف منظورش چیه ...

پس منظورش چیه اینا رو گفت رک بهم گفت من دوست ندارم تو که همجنسش هستی بگو منظورش چیه

یعنی ببخشیدا اینقد تو رو پایین میدونم که لیاقت تو رو هم ندارم

ن اینو نگفته حتی گفت لیاقتت بهتر منه 

بنظرم جواب نده 

اون الان منتظر ریکشن توعه 

سخته 

ولی مطمئن باش پیگیرت میشه 

شده ی ماه دیگ

ولی بعد تو خودتو براش بگیر

زیر ۲۰ سال سن هیجانات غیر منطقی. خودکشی نکن سال دیگه پشیمون میشی. این حرفای تو لیاقتت بالاتر از کنه یعنی طرف نمی‌خواد باشه حالا به هر علتی خب نمی‌خواد.از سن کم پذیرش رو یاد بگیر. 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
به تکسای بقیه اینجا گوش نده چون اینا نمیفهمن همجنس من چجور ادمیه حتی نمیتونن درک کنن طرف منظورش چیه ...

ما دیدیم و تجربه کردیم!

از نظر تو همه ی آدما خوبن،اینکه همجنس توعه دلیل نمیشه تو بهتر بشناسیشون

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
زیر ۲۰ سال سن هیجانات غیر منطقی. خودکشی نکن سال دیگه پشیمون میشی. این حرفای تو لیاقتت بالاتر از کنه ...

اگه نمیخوایت چرا از همون اول منو وابسته خودش کرد چرا الکی بهم امید داد:)

پس منظورش چیه اینا رو گفت رک بهم گفت من دوست ندارم تو که همجنسش هستی بگو منظورش چیه

طبق اون چیزی که تایپیک زدی من نظرمو گفتم اون پسر اگه خوب نبود میتونست تو رو بد بخت کنه به فکر خودش باشه اتفاقا برعکس من میگم ادم با وجدانیه

الله امشبو العفو