2777
2789
عنوان

بعضی ها ظرفیت روح و روانشون کمه

595 بازدید | 76 پست

با قلبشون نباید بازی کرد.

یکیش خوده من.از وقتی رفت شوهر کرد نابود شدم.نمیگم من ادمه خوبم اون بد بود .ولی اون واقعا بی معرف بود

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان باز خوابشو دیدم.خستم.خیلی خستم.الان رفتم قرارداد بستم برم خارج.۱۲۰ میلیونم دادم.میبینم نمیتونم.بخوامم فسخ کنم ۶۰ میلیون ضرر میکنم.من اصلا ادم خارج نیستم.

یه مرد اگه زنی رو بخواد مخاله بزاره ازدواج کنه

به من گفت اصلا قصد ازدواج نداره.میخواد تنها باشه.یه روز دیدم خطتو خاموش کرده.ایسنتاشو چک کردم و دیدم عکس عقدشو گذاشته.من فقط یه ماه نهایتش ۴۰ روز ازش خبر نداشتم

چقدر همه گارد دارن اینجا نسبت ب مردازنا تاپیک میزن آخیییمردا ک میزنن مشکل توییی

دقیقا

اکثرا فکر میکنن چون خودشون زخم خوردن از یه مرد باید سر اینا خالی کنن

دوستان زشته نکنید اینکارارو

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

با تو بود و شوهر کرد؟

والا بعد اینکه خواستگاری کردم و خانوادش ردم کردن .دیگه نمیخواست منو.انگار یه ادم دیگه شد در حالی که قبلش میگفت تو بیا خواستگاری من پشتتم

الان باز خوابشو دیدم.خستم.خیلی خستم.الان رفتم قرارداد بستم برم خارج.۱۲۰ میلیونم دادم.میبینم نمیتونم. ...

ببخش تواگه عرضه داشتی میگرفتیش تاحالاکاسه چه کنم چه کنم دست نمیگرفتی زن بگیرنبودی داداش.اونم شوهرمیخواست چ انتظاری داشتی والامن هشت سال منتظردوست پسرنامردم موندم اخرش جلوچشمش اجازه دادم خاستگاربیادشمافقط اسم مردی رویدک میکشید

به من گفت اصلا قصد ازدواج نداره.میخواد تنها باشه.یه روز دیدم خطتو خاموش کرده.ایسنتاشو چک کردم و دیدم ...

خب این با زبون بی زبونی گفته نمیخواد شمارو 

بازیچه شدن یعنی اینکه با شما رابطه عشقانه  داشته قول ازدواج داده یهو جاخالی زده و رفته

اینی که شما گفتی اصلا اینطور نبوده