2777
2789
عنوان

40کیلو کم کردم🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 92 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موهات ریخته واقعا؟ چجوری در میاد دوباره وقتی میگی ویتامین نمیتونی بخوری؟؟

دکتر پوست مو اسپری که اسمش یادم رفت متاسفانه بهم دادولی شامپو ضد ریزش موایروکس چندتا قرص که هیلی دیلی بیوتین یه کپسول زرده نمیدونم اسمشونو درست نوشتم یا نه چون الان نزدیکم نیست که برم ببینم روغن بادام تلخ وحنا و روغن زیره سیاه هم میزنم کمی بهتر شده ولی حجم موهام خیلی خیلی زیاد بود الان همش تو کش چهل گیس جمع میشه

ن گفتم وزنم رو بسازم پایین بعد هر دکتری برم میگه وزن کم کن

خواهرم داشت این درد و رفت پیش دکترمیگفت بایه دستگاه تفنگ مانندزدروش الان خیلی بهتره ولی خب اگ مسافرت بره یاطولدنی مدت بشینه دویاره دردمیگیره دکترگفته بوداگ بیشترازاین روش کارکنم سیاتیک میشه 

حتماانجام میدم دیگ خستم ازدردو چشم انتظاری و استرس و فکرای بیخود

کاش کابریم نترکیده بود کاش منم سر بارداری دومم این مشکلو داشتم ببین تاپیکامو پیدا میکنی دینامیت بود اسمم 

حتماانجام میدم دیگ خستم ازدردو چشم انتظاری و استرس و فکرای بیخود

انقدر استرسو عذاب کشیدم که چی بگم ولی گزشت شکر خدا برای توام میگزره انشالله میرسه روزی مثل من برای یه مامان نگران مینویسی این حرفو که مال من گزشت مال توام میگزره

اوه اوه پس تکون نخور چند هفته ای

۳۴هفته تکون نمیخورم دیگ دارم افسردگی میگیرم بااینک اطرافیان همه حواسشون ب منه ولی من نمیدونم چمه میخوام پاشم ب زندگیم برسم و دلمم میخوادبزام ببینم بچه هامو