2777
2789
عنوان

عروسیه بد من 💔💔

343 بازدید | 19 پست

دوساله که عروسی کردم حالا

روز حنا بندن که شب قبل عروسیم بود منم لباسمو لباسی که داماد ینی شوهرم تو خرید عروسی رو پوشیدم 

۴ روز قبل عروسیه منم عروسی پسر عمم که اون زنش لباس حنا بندان اجاره کرده بودفقط اون قبل من لباس اجاره کرد قبل تر از اونا لباس خریدشون رو میپوشیدن  اما مامانم گفت من نمیکنم و بلان 

بعد عروسیم هم هرکس حنا گرفت لباس اجاره کرد یاهم خودش خرید هر بار هم مادر شوهرم هی با نیش و کنایه میگن فلانی برای دخترش ال کرد و بل کرد 

الان خیلی حسرت به دل موندم کهدفقط من لباس نخریدم و اجاره نکردم کلا یه جورایی خجالتم میکشم مثل افسرده ها میمونم تو رو خدا نیاین بگین افسرده ای خیلی تاپیک میزنی برو روانشناس ببینین الانم شما جای من اگه بدونین بقیه برای دختراشون فیلمبردار گرفتن لباس احاره کردند چیکار میکردین  اخه مگه لباس حنا چی بود که بعد دوسال باید حتی از جانب همسر بشنوم که کاری نکردن برات تو رو حساب نکردن چراااااا؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

غلط کرد مادر شوهرت بگو همین که بوده مگه مراسم تاج گذاری بوده یا زن رئیس جمهور و صد اعظم شدم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

لباس حنابندون ما با داماده خوده مادرشوهرت کم کاری کرده وظیفشون بوده یارو دختر بده ناز وادام تحمل کنه

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
برا یه لباس اینقد ناراحتی من چی بگم حتی یک مراسم خیلی کوچیکم نداشتم حتی یک عکس دونفره نداریم بیخیال ...

منم نداشتم، البته خودم و همسرم نخواستیم، تو دلت میخواست داشته باشی؟

لباس حنابندان با داماد حالا یا می‌خره یا اجاره میکنه.

درضمن من خودم هیچ وقت هیچ وقت هیچ توقعی از خانواده ام ندارم.

یعنی اگر تو شرايط:شما بودم هیچ درخواستی نمیکردم از خانواده ام.

چون شما حق رو به همسرتون دادین ایشون بعد دوسال تموم نکرده اولش میگفتی با داماد تموم میشد.