2777
2789
عنوان

عروسیه بد من 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 19 پست
منم نداشتم، البته خودم و همسرم نخواستیم، تو دلت میخواست داشته باشی؟

من دلم میخواست خوانواده داماد کلا گفتن نمیان خانواده خودمم که کمک مالی نمیکردن آخه برا کی میگرفتم تازه پولم نداشتیم دیگه گفتم بیخیال 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
لباس حنابندان با داماد حالا یا می‌خره یا اجاره میکنه.درضمن من خودم هیچ وقت هیچ وقت هیچ توقعی از خانو ...

بله میدونم شما درست میگین ولی اگه رسم این باشه دختر بگیره ولی نگره،،خیلی بد میشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اشکالی نداره 

دوست منم خواهرش اجاره کرد و مجلس بزرگ گرفت اما خودش لباس خریدشو پوشید 

مهم اینه خوشبخت باشی بفکر بقیه نباش

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

من دلم میخواست خوانواده داماد کلا گفتن نمیان خانواده خودمم که کمک مالی نمیکردن آخه برا کی میگرفتم تا ...

خب اینطوری سخته حسرتش میمونه برات حتما وضعت بهتر شد یه سالگرد ازدواج خیلی خوب بگیر و حتی شده دو نفره هر کار دوست داشتی رو بگن، من خودم دلم نمیخواست الانم خوشحالم که مراسم نگرفتم

خب اینطوری سخته حسرتش میمونه برات حتما وضعت بهتر شد یه سالگرد ازدواج خیلی خوب بگیر و حتی شده دو نفره ...

دیگه الان۱۰ساله گذشته ولی همیشه فکر میکنم هنوز مجردم ودر آینده قراره برام عروسی بگیرن نمیدونم چرا  تو ذهنمه 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم