2777
2789
عنوان

دوست صمیمیم

400 بازدید | 30 پست

سلام داستان از این قراره من یه دوست داشتم که دوران ابتدای تا پایان دبیرستان با هم بودیم با هم درس میخوندیم خونه همدیگه میرفتیم تقربیا کل روز با هم بودیم به جز شبا خونه هامونم نزدیک بود من دانشجو بودم که ازواج کردم با اینکه ازواج کردم بازم با هم میرفتیم بیرون کلا رفت و اومد داشتیم گاهی اوقات با دخترم میرفتم خونشون حالا اون امسال ازواج کرده انگار نه انگار من وجود داشتم نه تماسی نه پیامی البته من اوایل ازداوجش بهش پیام میدادم دیدم هر دفعه من باید حالشو بپرسم گفت یه چند وقت پیام ندم ببین از من  میکنه الان دوسه ماهیه پیام ندادم اونم حالمو نپرسیده خیلی دلم ازش گرفته به نظر شما بهش پیام بدم

وزن اولیه ۷۶ وزن الان ۶۵.۵ وزن هدف ۶۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم.معلومه عمر دوستیتون تموم شده.شاید شوهرش مخالف رفت و امد باشماست

بله .خیلی پیش میاد .شاید همسرش موافق رفت وامد دوستانه نیست

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

نه.مثل من به دختر خالم دوسه باز پیام دادم دیدم نداد گفتم مزاحمش نشم حتما میخواد قطع ارتباط کنه 

منم مث شما باهم بزرگ شدیم ....

بهمون میگفتن دوقلوها

دیدم خیلی جاها میره وقت آزاد خیلی داره ولی یه مسیج یمن نمیده من از سر دلتنگی حالشو مسپرسیدم خلاصه الان ۶ماهه مسیج ندادم اونم نداده 

دیگه متوجه شدم اونطوری راحته منم راحتش گذاشنم😀

من بودم سراغشو نمی گرفتم وقتی اون قید دوستی رو زده و فراموشتون کرده چرا غرورتو الکی زیر پا  بزاری و بخوای دوباره بهش پیام بدی و اینا

متاسفانه همسرم خیلی پنهان کاری میکنه😔 در حدی ک نمیدونم کیه و کجاست؟! 😆😅
نه.مثل من به دختر خالم دوسه باز پیام دادم دیدم نداد گفتم مزاحمش نشم حتما میخواد قطع ارتباط کنه  ...

اخه من هیچ دوستی ندارم فقط همین یکی بود که خیلی باهم مچ بودم

وزن اولیه ۷۶ وزن الان ۶۵.۵ وزن هدف ۶۰
[QUOTE=48440058]شاید شوهرش مخالف باشه[/QUOTEحالا رفت و اومد درحد یه پبام که میتونه بده

اهمیت نده..اولشه تازه ازدواج کرده..منم خیلی دوستا داشتم اومدن و رفتن .جاشون آدمای جدید اومده

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562