2777
2789
عنوان

هر جا میرم حالم بد میشه بر میگردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 120 پست
من از بچگی مقایسه میشدم زیاااد یه تایمم خودم خیلی این کارو کردم هی خودم و با بقیه مقایسه میکردم متاس ...

وااای بخدا تو منی منم همیشه اینکارو میکنم همش قیافه خودمو با بقیه مقایسه میکنم چه می‌دونم اندام خودمو و.... همیشه هم بقیه از من بهتر هستند 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم منم همین جوریم آنقدر حالم بد میشه میرم بیرون انگار همه آدم ها دارند در مورد من حرف میزنن ...

حالا من همش احساس میکنم ظاهر خوبی ندارم 

خوب حرف نمیزنم جذاب نیستم برا بقیه

ولی خب من ک میگم از بچگی خیلی مقایسه میشدم 

الانم متاسفانه هرمشکلی پیش میاد اول سعی میکنم ازش فرار کنم تا بخام حلش کنم

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

اره رفتم پیش روانشناس هم نشخوار فکری و هم اعتماد به نفس ندارم کلا هر اشتباهی انجام بدم چه تو رفتار ی ...

از خونه خارج میشی ، به خودت تو آینه نگاه کن 

که عیب و ایرادی نداشته باشی

تو پوششت .

بعدشم پیش متخصص طب سنتی برو

مطممئنا داروی ضد سودا بهت میده و خیلییی معجزه س

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
اسم کاربریش خیلی زشتهداری خودتو میزنیچرا اعتماد بنفست کمه؟سعی کن تقویتش‌کنیهیچکسی از هیچکسی بالاتر ن ...

اسم کاربریم واقعا عجله ای فقط خواستم یه چیزی بذارم بعد حس کردم با مزه ست 

ولی اره من اعتماد بنفسم خیلی کمه و خودمو خیلی کم میبینم ...

وااای بخدا تو منی منم همیشه اینکارو میکنم همش قیافه خودمو با بقیه مقایسه میکنم چه می‌دونم اندام خودم ...

یه مدت ک میمونم تو خونه همش ب خودم میگم ن مثلا قیافم خوبه و اینا حالم بهتره کافیه پامو بزارم بیرون تا همش خراب بشه اصلا راجب چهرم ظاهرم استایلم هیچچ اعتماد ب نفسی ندارم 

حالا من همش احساس میکنم ظاهر خوبی ندارم خوب حرف نمیزنم جذاب نیستم برا بقیهولی خب من ک میگم از بچگی خ ...

وااای خدا بخدا منم اینطوریم همش فک میکنم ظاهرم بد هست میرم بیرون میبینم بقیه آنقدر به خودشون رسیدند انگار من فقط ...بعد کلی نگاه های بقیع به خودم رو تفسیر میکنم انگار دارند از ظاهرم ایراد می‌گیرند خلاصه خیلی حالم بد میشه همیشه وقتی میرم بیرون

حالا من همش احساس میکنم ظاهر خوبی ندارم خوب حرف نمیزنم جذاب نیستم برا بقیهولی خب من ک میگم از بچگی خ ...

منم حس میکنم واسه بقیه هیچ جذابیتی ندارم 

منم بچگی بدی داشتم

همه بخاطر رنگ پوستم ک سبزه بود مسخرم میکردن الهی خیر نبینن و ....

یه مدت ک میمونم تو خونه همش ب خودم میگم ن مثلا قیافم خوبه و اینا حالم بهتره کافیه پامو بزارم بیرون ت ...

یا خدا 😐اولین بار یکی کاملا مثل خودم پیدا کردم کاش ویس داشت می‌فرستادم که چقدر تعجب کردم ممنون همینم مثلا یه مدت نمیرم بیرون میگم نه من خوبم چه می‌دونم به خودم تو خونه میرسم و روحیه میگیرم ولی میرم بیرون می‌خوره تو ذوقم باز همه چی برمیگرده از اول 

وااای خدا بخدا منم اینطوریم همش فک میکنم ظاهرم بد هست میرم بیرون میبینم بقیه آنقدر به خودشون رسیدند ...

منم همینم همشم حس میکنم اگ برم کارای زیبایی انجام بدم اعتماد ب نفسم بیشتر میشه ولی خب فلا پول انچنانی ندارم 

ینی انقدر خودمو کوبیدم من ک جنگ هشت ساله ایران و عراق همو نکوبیدن خیلی بده اصن زندگی از دستم رفته

از خونه خارج میشی ، به خودت تو آینه نگاه کن که عیب و ایرادی نداشته باشیتو پوششت .بعدشم پیش متخصص طب ...

واقعا ؟؟با دارو خوب میشم اره تو آیینه که ۲۴ ساعته نگاه میکنم قبل از این که برم آیینه خونه و آسانسور و ماشین و حالا اون مکان اگه داشته باشه حتی وقتی بر میگردم هم نگاه میکنم چطور بودم کم پیش میاد راضی باشم کاملا 

منم حس میکنم واسه بقیه هیچ جذابیتی ندارم منم بچگی بدی داشتمهمه بخاطر رنگ پوستم ک سبزه بود مسخرم میکر ...

ای وای دقیقا منم رنگ پوستم سبزه 

چن بار بخاطرش بهم تیکه انداختن یا اجزای دیگ صورتم 

ینی یکی حتی هزار مرتبه از من پایین ترم باشه بازم احساس میکنم همههه دنیا از من بهترن

منم همینم همشم حس میکنم اگ برم کارای زیبایی انجام بدم اعتماد ب نفسم بیشتر میشه ولی خب فلا پول انچنان ...

عزیزم عمل زیبایی ام اعتماد بنفس نمیده 

این احساس درونیه باید خودت حلش کنی 

من کسایی رو دیدم ک واقعا از لحاظ ظاهری چهره خوبی ندارن اما انقدر با خودشون تو صلحن و خودشون قبول دارن 

ولی من همش درون خودم جنگه