2777
2789
عنوان

حرف تحقیر امیز خواهرشوهرم ب من

258 بازدید | 15 پست

قضیه از این قراره پسر خواهرشوهرم ک ی نوجوون تازه بلوغ رسیدس میاد ی کاری میکنه با ی پسر ۶ ۷ ساله تجاوز از نوع انگشت کردن بعد شوهرم میگه بچس نفهمیده !!درصورتیکه پسره سبیل دراورده خوب بگذریم

ی روز دختر۵ سالم عصبی بود از دست بابای بداخلاقش اومد با دست زد توچشم باباش باباشم یقینا میگف چشم درد دارم بمن گف تربینت نکردی بچتو!!! انگار بچه از شوهرقبلیمه!!؟ منم گفتم الان ک ب بچه ۵ ساله من میرسی میگی تربیت نداره ب بچه خواهرت میگی بچس؟

خبربرده ب خواهرشوهرم خواهرشوهرمم بدش اومد ک چرا من دارم مسخره میکنم پسرشو بعدم گفته فلانی دوتا دختر داره پسر من نخاد بیاد در اینده دختراتو بگیره ک میگیره خیلیی بدم اومده از خدا میخام اینقد اینده بچهام درخشان شه دوتا دومادموفق گیرم بیاد ن بچه عمهاش 

خاک تو سر شوهرت...ک گذاشته واسه دختراش حرف بزنن

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مراقب پسرتون باشید این خودش یه نوع تعرض به حریم خصوصیه میدونید چه اثراتی روی روح و روان و آینده بچتون داره

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

مواظب بچه هات باش ک خدایی نکرده بهشون تجاوز نکن‌..این خانواده بیشعورن..

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

به خار شوعرت برسون یه فکری ب حال پسر انگشتی خودش کنه چار روز دیگه زندگیشون وقف دادگاه پاسگاه میشه

و شوهرت یه تربیت مجدد نیاز داره

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من دوتادختد دارم

دیگ بیشتر هم باید مواظب باشی همچین انگلی تو فامیلتون هس

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بنظرم حرف الکیه تلاشش خوبه

به خواهرشوهرت برسون پسر تو نهایتا بتونه از دور موفقیت های دخترامو ببینه 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عمری باشد جبران کنیم خوبی هارو چند بار، بدی هارو صد بار 💍H