2777
2789
عنوان

ارایشگری

| مشاهده متن کامل بحث + 26797 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببين شماكلااگه بيشترين سرمايه روهم داشته باشي واسه يادگرفتنه تخصص وزدنه آرايشگاه وبيشترين مشتري رودا ...

بنظرتون تو تهران كدام آموزشگاه بهتره براي مدرك و ياد گرفتن

واسه زدن سالن تو تهران همون مدرك پايه ارايشگري رو داشته باشي كافيه البته اگر بخواي تو سالن اجازه اپيلاسيون و تاتو ميكرو هم بهت بدن مدرك اونارم بگير مداركت بايد مال فني حرفه اي باشه — داره كلاساشو 02177430972

بعد چرا هشتا مدرك تخصصي بگيري علكي فقط اون كلاسي كه دوست داري رو برو مثلا فقط رنگ و حرفه اي همونو ادامه بده و الباقيه كاراتم نيرو استخدام كن درصدي باهاشون كاردكن

اگر پشتكار داشته باشي و تبليغات خوب تو كارت باشه سريع به درامد ميرسي

سلام یه تماس بگیرید با آموزشگاه آرایشگری مهستان . راهنماییتون میکنن . خیلی مشاوره خوبی میدن ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲    ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹

آموزش آرایشگری با مدرک در تمام لاینها دارن وعاای آموزش میدن و قیمتهاشون هم مناسبه . من با همسرم  اینجا برای مشاوره رفتیم و بعدش هم پنج تا حرفه رو گزروندم . همسرم خیلی حساسه و اینجا مورد تاییدشون بود  . خیلی راضی هستم از اینجا .میتونم بگم واقعا منصف و دلسوز و خوش برخوردن و آموزشهاشون تخصصیه

سلام گلم . فقط برو اموزشگاه آرایشگری مهستان  . خیلی خوب راهنماییتون میکنه . فوق العلادس...

من اینجا دوره کار با مواد و مش و کوتاهی ... دیدم . الانم یه جایی با دوستم کار میکنم . مشتریهام راضیم . و مدیون آموزشگاه آرایشگری مهستانم. البته دوباره دارم میرم اینجا تا اصلاح ابرو و براشینگ حرفه ای رو اموزش ببینم . خدابیش خیلی عالی اموزش میدن و قیمتهاشون عالیههههههههه اینم شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲      ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ در ضمن مدرک معتبر هم میدن

سلام گلم برو آموزشگاه آرایشگری مهستان . خداییش خیلی عالی با مشتری رفتار میکنن و خدماتشون عالیه . قیمتهاشون هم خوبه .  موهامو رنگ و مش کردم  و چون قبلا اسیب دیده و فر بود  بعداز مشاوره به من پیشنهاد  المنت و و صافی و ابرسانی دادن و انجام دادم  ...عالیییییی بود   عالیییییییی . خیلی حسه خوبیه ..دوامش دایم هست اصلا بو هم نداره ....

. .اینقدر کارشون خوبه که  بعدش ترغیب شدم فقط همینحا آموزش آرایشگری ببینم تورنگ و مش و کار با مواد خداییش عاایییییییه . اینم شمارشون شهرک غرب و سعادت اباد۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲     ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹

سلام خانومی . اگه واقعا میخوای حرفه ای بشی برو آموزشگاه آرایشگری مهستان   . میتونم بگم یکی از بهترین آموزشگاههای آرایشگری تو تهران هستش . قیمتش مناسبه و آموزشهاش عالیه و مدرک معتبر و قابل ترجمه هم هست. من دوره لایت و دکلره و صافی و کراتین و اولاپلکس و کوتاهی رو اینجا یادگرفتم  و الانم ارایشگاه زدم و خداروشکر همشون از کارم راضی هستن. ممنونم از آموزشگاه آرایشگری مهستان . اینم شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲    ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹