شکوفه2 مدیر استارتر عضویت: 1395/12/09 تعداد پست: 228 عنوان ارایشگری 26796 بازدید | 35 پست سلام خانوما اینجا كسی هست كه ارایشگر باش یا سالن ارایش داشته باشه میخواستم درمورد این شغل ومدارك وگواهی ك نیاز هست بدونم و تقریبا درامد متوسط این كار رو ممنون میشم از راهنماییتون تنها چیزی ک باید تغییر دهم خودم هستم 1396/08/29 | 15:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه_نفس عضویت: 1395/07/02 تعداد پست: 1321 ٨تامدرك هست هركدوم ازتخصص هاجداهست ،گريم وآرايش پيرايش وكارباموادو...بعدتاتووكاشت ناخن وفوق تخصص هاروبايدجدابگيري مدركاشونوولي واسه آرايشگاه زدن همون ٨تاكافيه بهت جوازميدن
شکوفه2 مدیر استارتر عضویت: 1395/12/09 تعداد پست: 228 ٨تامدرك هست هركدوم ازتخصص هاجداهست ،گريم وآرايش پيرايش وكارباموادو...بعدتاتووكاشت ناخن وفوق تخصص هار ... این واسه جواز هست ؟اگه فقط بخوام شنیون ومیك اپ رو یاد بگیرم بهم جواز نمیدن تنها چیزی ک باید تغییر دهم خودم هستم
شکوفه2 مدیر استارتر عضویت: 1395/12/09 تعداد پست: 228 ٨تامدرك هست هركدوم ازتخصص هاجداهست ،گريم وآرايش پيرايش وكارباموادو...بعدتاتووكاشت ناخن وفوق تخصص هار ... گرفتن این هشت تا مدرك چقد زمان وهزینه میبره تنها چیزی ک باید تغییر دهم خودم هستم
فاطمه_نفس عضویت: 1395/07/02 تعداد پست: 1321 بعددرآمدت هم بستگي به جاي آرايشگاهت داره جايي باشه كه مشتريت خوب باشه وآرايشگاه اطرافت كمترباشه ،،الان آرايشگاه خيلي زيادشده ومردم هم خودشون تاحدي بلدن ازپس كاراشون بربيان وهزينه واسه آرايشگاه نكنن مثلااكثراالان خودشون ابروبرميدارن ورنگ ميكنن موهاشونو....يه موقع هايي مثلاواسه مراسم باشه برن آرايشگاه كلامشتري آرايشگاههامعمولاكم وقيمتابالاوآرايشگروآرايشگاه هم زيادشده لااقل توي شهرماكه شرايط تينجوري هست
فاطمه_نفس عضویت: 1395/07/02 تعداد پست: 1321 این واسه جواز هست ؟اگه فقط بخوام شنیون ومیك اپ رو یاد بگیرم بهم جواز نمیدن نه بايداستاندارداروداشته باشي شنيون مكاپ اگه جدايادبگيري فقط ميتوني بري آرايشگاهها به عنوان شنيون كاريامكاپ كارواسشون كاركني ودرصدتوبگيري بعديه سري آرايشگاههاهم صندلي اجاره ميدن كه واسه خودت توي آرايشگاهشون كاركني وبهشون يه درصدي روبدي
شکوفه2 مدیر استارتر عضویت: 1395/12/09 تعداد پست: 228 نه بايداستاندارداروداشته باشي شنيون مكاپ اگه جدايادبگيري فقط ميتوني بري آرايشگاهها به عنوان شنيون كا ... ب نظرتون زدن ارایشگاه با این شرایط كمی مشتری بهتره یا بری تو ارایشگاه دیگران كار كنی تنها چیزی ک باید تغییر دهم خودم هستم
فاطمه_نفس عضویت: 1395/07/02 تعداد پست: 1321 گرفتن این هشت تا مدرك چقد زمان وهزینه میبره بستگي داره سازمان فني حرفه اي چندوقت يكبارآزمون تئورياشوميزاره وشماازطرف آموزشگاهي كه قبت نام كردي اسمتوميدن وميري آزمونشوميدي بعدازحدودده روزهم آزمون عملي داره كه بايدبدي بعديه مدت هم طول ميكشه تاجواب امتحانات بياد،اگه مرتب بري فك كنم حدود٤،٥ماه ياكمترميتوني بگيري بعدواسه جوازفك ميكنم يه سري جاهاالان ٦تامدركوهم قبول ميكنن ناخن ولافت فك ميكنم مهم نيست گرفتنش اوله كاري
شکوفه2 مدیر استارتر عضویت: 1395/12/09 تعداد پست: 228 ناخن وبافت من چیزی از ارایشگری بلد نیستم ب جز رژ زدن ساده ولی دوس دارم یاد بگیرم ب نظرتون منی ك چیزی بلد نیستم جای پیشرفت دارم تنها چیزی ک باید تغییر دهم خودم هستم
شکوفه2 مدیر استارتر عضویت: 1395/12/09 تعداد پست: 228 ناخن وبافت شماخودتون سالن دارین تنها چیزی ک باید تغییر دهم خودم هستم
فاطمه_نفس عضویت: 1395/07/02 تعداد پست: 1321 ب نظرتون زدن ارایشگاه با این شرایط كمی مشتری بهتره یا بری تو ارایشگاه دیگران كار كنی ببين شماكلااگه بيشترين سرمايه روهم داشته باشي واسه يادگرفتنه تخصص وزدنه آرايشگاه وبيشترين مشتري روداشته باشي متوجه ميشي كه به هيچ عنوان تنهايي نميشه آرايشگاه داشتوموفق بودشماحتمانيازداري كه باچندنفرهمكاري داشته باشي ،،بنظرم شمااول برويه آموزشگاه مدركاتوبگيربعدم اگه تونستي دنباله يه تخصص خوب هم مثله كارباموادياتاتوياهركدوم كه فك ميكني توي آرايشگري بهش بيشترعلاقه داري بروبعدحدود١سال توي يه آرايشگاه كاركن تاآرايشگاه داري روكامل متوجه بشي ازنزديك ببيني همه چيزوبسنجي بعدباتجربياتي كه بدست مياري آرايشگاهتوبزن ،،بااين شرايط احتماله موفقيتت خيلي بيشتره ودرصدش واقعابالاتره
شکوفه2 مدیر استارتر عضویت: 1395/12/09 تعداد پست: 228 ببين شماكلااگه بيشترين سرمايه روهم داشته باشي واسه يادگرفتنه تخصص وزدنه آرايشگاه وبيشترين مشتري رودا ... ببخشید من سوالام زیاد شد كاربا مواد منظورتون چیه تنها چیزی ک باید تغییر دهم خودم هستم
فاطمه_نفس عضویت: 1395/07/02 تعداد پست: 1321 اگه واقعاعلاقه داشته باشي پشتكارواستعدادهم همينطور،،مطمئن باش ازانتخاب وشغلت راضي ميشي فقط بدونه تجربه كافي هيچوقت اينكاروشروع نكن
فاطمه_نفس عضویت: 1395/07/02 تعداد پست: 1321 ببخشید من سوالام زیاد شد كاربا مواد منظورتون چیه همون رنگ موهست هايلاتو....