من ۵ روز مونده به پریودم نافم تیر میکشه ودرد پریودی دارم چند وقته سینمم یکم بزرگ شده و زیر سینم درد ...
شاید با این علائمایی که داری باردار باشی.
ان شالله که بارداری عزیزم.
خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش خدا الان یه سال از سقطم گذشته خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین
مرسی عزیزم بیشتر بخاطر ترشح شک کردم و سینه هام چون غیر طبیعیه قبلا اینجور نبودم
منم شنیدم میگن اوایل بارداری ترشح زیاد میشه.
توکل بخدا.انشالله که هستی😍
خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش خدا الان یه سال از سقطم گذشته خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین
ان شالله ب حق فاطمه زهرا همه اینایی که نی نی میخوان خدا بهشون بده.
خدا ب منم بده
سلام دوست جونیا این عکس بی بی چک منه که البته 2 . 3 ساعت بعد اومدم دیدم اینجوری شده 2 روزم هست که پری به تاخیر افتاده . به نظرتون من باردارم یا مثبت کاذبه ؟ البته
زیر دلم و کمرم درد میکنه و همش احساس خواب آلودگی دارم سینه هامم از یه هفته قبل پری درد میکنه .نصف شبا هم گشنم میشه . به نظرتون من باردارم یا مثبت کاذبه ؟ البته تو عکس زیاد مشخص نیست
3 روز قبل پری آز بتا دادم 2.5 بود امکان داره چون قبل پری بوده بتا کم بوده باشه ؟