2777
2789
عنوان

بي بي چك

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 51 پست
من ۵ روز مونده به پریودم نافم تیر میکشه ودرد پریودی دارم چند وقته سینمم یکم بزرگ شده و زیر سینم درد ...

يه بي بي بزن عزيزم اره امكانش هست به نظر من

پسر عزيزم خوش اومدي 😍😍٩٧/٤/٢٩😍😍
من ۵ روز مونده به پریودم نافم تیر میکشه ودرد پریودی دارم چند وقته سینمم یکم بزرگ شده و زیر سینم درد ...

منم ترشحاتم زیاد شده نمیدونم مال چیه.بخاطر سقطم پنجاه روزی میشه که هنوز پریود نشدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید با این علائمایی که داری باردار باشی.

ان شالله که بارداری عزیزم.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
شاید با این علائمایی که داری باردار باشی. ان شالله که بارداری عزیزم.

مرسی عزیزم بیشتر بخاطر ترشح شک کردم و سینه هام چون غیر طبیعیه قبلا اینجور نبودم

My LIfe,My ChoIceS,My mIstakeSMy LessOnS,NOT yuoR busIness.
نزديك به يك سال منتظرم هر ماه همينجور هستم

بسپار به خدا وقتش تو كارليي مه لازمه انجام بده ولي زياد هم خودت رو درگير نكن وقتش كه برسه خدا خودش ميده زياد بهش فكر كني استرس ميگيري و خوب نيست

خدایا پناهم باش
مرسی عزیزم بیشتر بخاطر ترشح شک کردم و سینه هام چون غیر طبیعیه قبلا اینجور نبودم

منم شنیدم میگن اوایل بارداری ترشح زیاد میشه.

توکل بخدا.انشالله که هستی😍

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
منم ترشح دارم

ان شالله ب حق فاطمه زهرا همه اینایی که نی نی میخوان خدا بهشون بده.

خدا ب منم بده

زیر دلم و کمرم درد میکنه و همش احساس خواب آلودگی دارم سینه هامم از یه هفته قبل پری درد میکنه .نصف شبا هم گشنم میشه . به نظرتون من باردارم یا مثبت کاذبه ؟ البته تو عکس زیاد مشخص نیست

3 روز قبل پری آز بتا دادم 2.5 بود امکان داره چون قبل پری بوده بتا کم بوده باشه ؟

زیر دلم و کمرم درد میکنه و همش احساس خواب آلودگی دارم سینه هامم از یه هفته قبل پری درد میکنه . ...

اره عزيزم امكانش هست براي اينكه خيالت راحت بشه دوستم فردا برو ازمايش بده من منم خبر بده كه كلي انرژي بگيرم 

دعا كن منم حامله باشم 

پسر عزيزم خوش اومدي 😍😍٩٧/٤/٢٩😍😍
اره عزيزم امكانش هست براي اينكه خيالت راحت بشه دوستم فردا برو ازمايش بده من منم خبر بده كه كلي انرژي ...

فردا زود نیست ؟

ایشالا که توام مامان شده باشی گلم 

اینکه 3 روز قبل پری عدد بتا 2.5 بود یکم سستم کرده