2777
2789

سر کلاس معارف بودم دانشگاه

آقا بحث ازدواج و عشق و اینا بود

استادم خانم بود

من برگشتم یه سوال کردم گفتم الان طبق این حرف های شما، الان اگر یه خانمی مومن باشه و عاشق یکی باشه، با دعا کردن طرف مقابل عاشقش میشه؟

گفت اره

منم گفتم نمیشه که اگر اینجور بود الان خیلی ها بهم رسیده بودن

حالا من آدم مومنی نیستم

معمولیم

بنده خوبی هم نیستم ولی خودم به همکلاسیم علاقمند شدم و واقعا کلی دعا کردم که یه راه ارتباطی ایجاد شه که دقیقا از ترم پیش راه چت رسمی بین مون باز شد.

حالا از اون روزی که این حرفو زدم اصلا یه پیامم ازش نگرفتم. حتی درسی

خودم بودم که درسی و اینا پیام دادم بهش و واجب بوده که بدم

حس میکنم دارم ادب میشم🥲🥲 واقعا به گوه خوردن افتادم

نمیدونم اصلا ربط داره یا نه

ولی واقعااااا ناراحتم. غم عالم خرابه سرم

میبینمش همچنان. در حد سلامم تو حضوری هست و همه چی خوبه به ظاهر ولی چتی در کار نیست دیگه

ترم پیش باز بیشتر بود

میشه دعا کنید خدا منو ببخشه🥲🥲🥲 عجب غلطی کردم حرف زدم من

حرف بی جا بود

در حالی که همون حینم یاد خودم افتادم که خدا نظر کرد بهم و ارتباط بهتر شد ولی خب هنوزم یک طرفه س حسم ولی خب همینم جز محالات بود برام

من همچنان امیدوارم که بهتر بشه

ناراحتم🥲🥲

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

چقدر خنگی تو دختر برگشتی جلو پسره گفتی من عاشق چش ابروتم خب معلومه جو میگیرشی مردا باید سگ محل بزاری بیشتر اویزت میشن گند زدی

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت نباش جانا ، ایشون اگر قسمت شما باشه راهش درست میشه ، اما از اون جهت نگاه کن که خدا چقدر زود خواسته جواب اون حرفتون بده و شما رو از حس گناه این حرف رها کنه 🫂

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

چقدر خنگی تو دختر برگشتی جلو پسره گفتی من عاشق چش ابروتم خب معلومه جو میگیرشی مردا باید سگ محل بزاری ...

من کی گفتم😐😐😐😐

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
ناراحت نباش جانا ، ایشون اگر قسمت شما باشه راهش درست میشه ، اما از اون جهت نگاه کن که خدا چقدر زود خ ...

چطور؟ من که پیامی ازش نگرفتم

چقدر خنگی تو دختر برگشتی جلو پسره گفتی من عاشق چش ابروتم خب معلومه جو میگیرشی مردا باید سگ محل بزاری ...

کلاس معارف مختلط نیست عزیز

الان که نهیک درصد بخوام بگم ترم آخر

منم نگه داشته بودم ترم آخر بهش بگم ولی خب شخص دیگه ای زود تر اقدام کرد👩🏻‍🦯

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

چطور؟ من که پیامی ازش نگرفتم

بار اول که زمینه شروع صحبت هاتون بود ، یهویی نشد ، خود به خود نبود؟ یک جوری زمینه سازی شد دیگه 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

پیام رسمی و درسی که نشونه علاقه نیستممکنه جزوه از تو بخواد ولی خبر رل زدنشو بشنوینگران نباش جزوه لاز ...

منم نگفتم علاقه که

اصلا از خدام بود صرفا یه راه چت باز شه

حالا تا بقیش

تازه ازم جزوه گرفته. دقیقا همون روز ولی بعدش هیچیییی

من امید دارم دعام بگیره بهم علاقمند شه🥲🥲

بار اول که زمینه شروع صحبت هاتون بود ، یهویی نشد ، خود به خود نبود؟ یک جوری زمینه سازی شد دیگه

چرا کاملا یهویی بود

فکر میکردم اصلا ندونه اکانتم تو گروه کدومه

منم نگه داشته بودم ترم آخر بهش بگم ولی خب شخص دیگه ای زود تر اقدام کرد👩🏻‍🦯

وای نگوووو🥲🥲🥲 دق میکنم

دعا کن بهم علاقمند بشه