2777
عنوان

مراقبت

288 بازدید | 51 پست

سلام بچه ها من پریروز عصب کشی کردم و پرکردم دندونمو تواین دوروز قرصامو خوردم و غذا هم فقط آبکی. سوالم اینه اوناییکه تجربه دارن تواین مورد تاچندروز باید بااون سمت غذانخورم و غذای سفت نخورم؟

و اینکه میشه مسواک بزنم روش یا نه فعلا؟

هر وقت آدمی نفهمه چقدر کاری که کرده اشتباهه یعنی اون کارو بازم تکرار میکنه ....."عسل"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکترمن ک گفت تا دوساعت مراقبش باش,غذاهای رنگ دارم نخور,من حتی دوتاازجلومم عصب کشی کردم,سخت نگیر 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش
سلام ببخشید هزینه عصب کشی و پر کردن چقد شد ؟؟؟ دردم داشت ؟؟؟؟

سلام من رفتم درمانگاه امام علی ک واس نظامیاست شد۱۲۰ تومن . من۳۰ درصد هزینه کل رو دادم

هر وقت آدمی نفهمه چقدر کاری که کرده اشتباهه یعنی اون کارو بازم تکرار میکنه ....."عسل"

وا مگه أتم كاشتي يه عَصّب كشيه تا چند ساعت روش فشار نميارن كه پركردگي نريزه دوروز چه خبره

تو دهات شما اتم میکارن جای دندون عایا؟😲

فازت چیه😂

دکترمن ک گفت تا دوساعت مراقبش باش,غذاهای رنگ دارم نخور,من حتی دوتاازجلومم عصب کشی کردم,سخت نگیر  ...

ممنون از راهنماییت

درد داشت؟

من ک پشیمونم از اینکه اونجا رفتم. خیلی اذیت شدم حالا سوءتفاهم نشه ولی دکتره آقا بود دستاش خیلی بزرگ بود لبام ترک خورد و کلی اذیت شدم