2777
2789
عنوان

مراقبت

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 51 پست
من ک پشیمونم از اینکه اونجا رفتم. خیلی اذیت شدم حالا سوءتفاهم نشه ولی دکتره آقا بود دستاش خیلی بزرگ ...

من بخاطر همین نرفتم ترسیدم حقیقتش    شنیدم درد داره 

😎 67 روز پیش تولدم بود اونایی که کادو ندادن امروز اماده کنند 😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چهار تا عصب كشي كردمو پركردم بعد ازاين ك اومدم خونه غذامو خوردم اما حواست باشه تا چند ساعت اب يخ و غذا و نوشيدني داغ نخوري، ((هميشه)) هم بايد حواست باشه چيزاي سفت مثل دونه ي انار و نجوي و حواست باشه هسته زيتون و امثالش نره زير دندونت ، من سه ساله پر كردم روكشم نداره مراقبت ميكنم تا الان ك خداروشكر چيزيش نشده

کارای دندانپزشکی که درد نداره     دکتر همون اول آمپول بی حسی میزنه و آدم هیچی نمیفهمه؛ بع ...

نه بخدا خیرندیده ۳تا بی حسی زد نذاشت بی حس بشه درست پشت سرهم میزد ۲ساعت تمام هم طول کشید وقتی بلندشدم از کیت خوردم زمین شوهرم اومد بلندم کرد

عاشق خدایی هستم که میدونه گناهکارم ولی بازم دوستم داره❤
نه من خوزستان هستم و دکتر متخصص رفتم ولی حقیقتش ترسیدم 

اگه پول بدی برات خوب کارمیکنن و انقد اذیت نمیکنن منم خیلی میترسیدم

نه بخدا خیرندیده ۳تا بی حسی زد نذاشت بی حس بشه درست پشت سرهم میزد ۲ساعت تمام هم طول کشید وقتی بلندشد ...

زمين خوردنو فك كنم همه ميخورن، اخه يكي دو ساعت سر ب سمت پايينه فشار مياد منم هربار بعد تموم شدم خاستم پاشم تعادلمو از دست دادم 😢😢

منم چهار تا عصب كشي كردمو پركردم بعد ازاين ك اومدم خونه غذامو خوردم اما حواست باشه تا چند ساعت& ...

روکش چه شکلیه؟ الان برامن نگاه میکنم روش طوسیه. زبون میزنم انگار یه تیکه آدامس چسبیده😆