2777
2789
عنوان

تموم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 44 پست
مشکلت بخدا اونقداراهم بزرگ نیس ک بخای کم بیاری من کلی ادم دورم هس ک این مشکلو دارن و اینقد خوب باهاش ...

سرکار نمیتونم برم چون همیم دوس پسرم منو یه جا معرفی کرد نتونستم فروشنده خوبی باشم لوازم آرایشی بود خیلی واسم سخت بود دیدم خیلی دارم داغون بازی در میارم و صداشون در اومده و حتی بهم گفتن بدرد ما نمیخوری صاحبکار همش بهم میخندید بدون خدافظی اومدم بیرون آبروی دوس پسرمم رفت.

منم دیگه نمیتونم برم سرکار چون جز فروشندگی کاری واسه دختر نیس که دانشجوعه

سرکار نمیتونم برم چون همیم دوس پسرم منو یه جا معرفی کرد نتونستم فروشنده خوبی باشم لوازم آرایشی بود خ ...

وا این ک دلیل منطقی نمیشه دیگ نری سرکار

بازم برو فروشندگی اینقدر برو تا راه بیوفتی هیچکس با بار اول راه نیوفتاده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مشکلت بخدا اونقداراهم بزرگ نیس ک بخای کم بیاری من کلی ادم دورم هس ک این مشکلو دارن و اینقد خوب باهاش ...

بعدشم مامانم خونشه منو میتونه بندازه بیرون حتی میتونه پلیس بیاره بگه این خانوم مزاحممه🥲شوهرشم جدیدا هرچی میشه خرو آشغالو ترک خرو بی عرضه و دراز و بی قواره و گاو و بی شعور و نفهم میگه🥺چندروز پیش یکسره میگفت میخوام بهت فحش بدم تو چه گوهی میتونی بخوری؟ برو پیش بابات.

منو خونه بابام پرت کردن بابام دیگه منو نخواست.من چی باید بکنم . از حرص زیاد هیچی نمیتونم بخورم.نمیدونم شکمم چشه همش درد داره تهوعم دارم

وا این ک دلیل منطقی نمیشه دیگ نری سرکاربازم برو فروشندگی اینقدر برو تا راه بیوفتی هیچکس با بار اول ر ...

یعنی با قد ۱۸۶؛ با وزن ۵۹، با این بی قوارگی که فروشنده نمی‌خوان ظاهر خوب میخوان

بزار هرچی میخان بگن همین ک دارن جر میخورن تو داخل خونشونی بسه بزار اینقدر حرص بخورن تا...

تو بیخیال باش مادرت وظیفشه تورو نگه داره موقعی ک داشت بچه میورد باید ب این چیزا فکر میکرد 

عزیزم هیچوقت شکایت نمیکنه ک تو داخل خونشی 

فوقش اگ شکایت کرد از خجالتش در میای یجوری😈😃

بزار هرچی میخان بگن همین ک دارن جر میخورن تو داخل خونشونی بسه بزار اینقدر حرص بخورن تا...تو بیخیال ب ...

منو بیرون انداخت میدونی چقد غرورم له شد بعد از اون همه سال پرت شدم خونه بابام🥲بعدش بابام یه مشگلی واسش پیش اومد مجبور شدم بیام خونه مامانم دوباره. بعد دیکه بابام پیگیری نکرد خبر ازم نگرفت.مامتنم منو بیرون بندازه میرم خدمتکار میشم.کاش بهم یه پولی میدادن برم یه چی یاد بگیرم

یعنی با قد ۱۸۶؛ با وزن ۵۹، با این بی قوارگی که فروشنده نمی‌خوان ظاهر خوب میخوان

وااای قدتووو خوشبحالتتتت😢یکی از بزرگترین ارزوهام همچین قدیه

قدت ک خیلی جذابه بنظرم

سعی کن تمیز و شیک باشی عالی میشی

وااای قدتووو خوشبحالتتتت😢یکی از بزرگترین ارزوهام همچین قدیهقدت ک خیلی جذابه بنظرمسعی کن تمیز و شیک ...

به شدت لاغرم تا خوردم ورقم نمیتونم راه برم در اون حد لاغرم ۵۹ کیلو!!!!

خونوادم بخاطر اینکه ظرفو سر تایم نمیشورم بهم فحش میدن مامانم همش داد میزنه میگه تو بی کسو کاری خونه ...

دنبال یک کار باش  اینترنتی اینا یکم تحمل کن   بعد ازشون جدا شو غصه چیو نخور خدا بزرگه مگه قد بلند بودنم  ناراحتی داره همه آرزشونه قد بلند باشن