2777
2789
عنوان

تموم کنم

243 بازدید | 44 پست

ببخشید لطفا تعلیق نکنین من حالم خوب نیس میخوام خودکشی کنم آدم دوس داشتنی ای نیستم و بی خاصیتم و کلی چیز دیگه که به مو رسیده و داره پا میشه دیگه نمیکشم میخوام زندگیمو تموم کنم نمیخوام بگین این کادو نکن و این داستانا...

لطفا بگین با خوردن چه قرصایی زندگی تموم میشه (ارزون باشن)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین هیچکس بدون مشکل نیس همه به دلیلی دارن اذیت میشن حرص میخورن اگه میبینی بقیه خوشحالن و میخندن بخدا فقط بلدن چجوری با مشکلاتشون کنار بیان مثه تو کم نمیارن فک نکن اونا بدون مشکلن فقط تویی که داری اذیت میشی

هرچیزی اذیتت میکنه سعی کن از اون رها بشی اگه مشکل خانوادته سعی کن ازشون دور بشی

یا حالا هرچیزه دیگه ای

کدومش از همه هات تره اونو بگو

خونوادم بخاطر اینکه ظرفو سر تایم نمیشورم بهم فحش میدن مامانم همش داد میزنه میگه تو بی کسو کاری خونه ما چی میکنی آخه (جدا شده از بابام و با مامانمو شوهرش زندگی میکنم)هرروز شده صدای دادامون که بشور بکن بپز منم واقعا حال ظرف شستن ندارم.۲۲ سالمه و انقد لاغرو درازم هیچ جا بهم کار نمیدن همه بهم میخندن.  روحیه درس خوندن هم ندارم که ب جایی برسم.هم سنو سالام همه موفقن بعد منو نگاه.

عاشق یه پسری ام بودم ۷ سال میخواستمش سر همین که بی عرضه ام رفت.

نمیتونم حجم ابن غمارو تحمل کنم.شکممم همش درد داره تهوع دارم همش بسه دیگه😔

مشکلتو بگو شاید ی راه ساده برا حلش باشه که به ذهن خودت نمیرسه

خونوادم بخاطر اینکه ظرفو سر تایم نمیشورم بهم فحش میدن مامانم همش داد میزنه میگه تو بی کسو کاری خونه ما چی میکنی آخه (جدا شده از بابام و با مامانمو شوهرش زندگی میکنم)هرروز شده صدای دادامون که بشور بکن بپز منم واقعا حال ظرف شستن ندارم.۲۲ سالمه و انقد لاغرو درازم هیچ جا بهم کار نمیدن همه بهم میخندن. روحیه درس خوندن هم ندارم که ب جایی برسم.هم سنو سالام همه موفقن بعد منو نگاه.

عاشق یه پسری ام بودم ۷ سال میخواستمش سر همین که بی عرضه ام رفت.

نمیتونم حجم ابن غمارو تحمل کنم.شکممم همش درد داره تهوع دارم همش بسه دیگه😔

خونوادم بخاطر اینکه ظرفو سر تایم نمیشورم بهم فحش میدن مامانم همش داد میزنه میگه تو بی کسو کاری خونه ...

مشکلت بخدا اونقداراهم بزرگ نیس ک بخای کم بیاری من کلی ادم دورم هس ک این مشکلو دارن و اینقد خوب باهاش کنار میان

جواب مامانتو بده نزار هرچیری از دهنش در میاد بهت بگه بی زبون نباش 

برو سرکار فقط مشغول شو به ایندت فکر کن

به این فکر کن ک بلخره از دست مادرت راحت میشی

نمیدونم چرا فکر میکنی لاغرو دراز بده بخدا من فقط میرم باشگاه که لاغر دراز بشم😐راجب دوس پسرتم عزیزم دیگ  چیزی نیس ک بخای حرص بخوری از هردختری بپرسی ی عشق از دست رفته اینجوری داره