2777
2789
عنوان

خسته ام 💔

153 بازدید | 13 پست

یه وقتایی ب جایی میرسی ک با خودت میگی چی شده ک انجوری شده💔

من ک سنی ندارم پس چرا این همه درد این همه مشکل 🙃هه یه وقتایی ب تهش میرسی ب خودت میای میبنی شدی یه دختری ک یه دقیقه میخنده یه دقیقه گریه میکنه 💔 حالم از این زندگی بهم میخوره دلم میخواد برمم جایی ک کسی نباشه دلم میخواد خدا یه دقیقه گوشای دنیا رو بگیره منم با تمام وجودم داد بزنممم گریه کنم خسته ام از بغض هق هق زیر پتو خسته ام 💔 خدایاااا بنده هات دلشون واسه ما نمیسوزه ولی تو ک خدا بودی تو دیگه چرااا نشستی داغون شدنمون میبینی 🥺💔مگه نمیگن خداا مهربونه مگه نمیگن امید داشته باش مگه نمیگن هر چی شد رو ب تو بگیم تو دوای درد مایی پس چرا منو نمی‌بینی چرا بغض هامو گریه هامو دست های خط خطیمو نمی بینی 💔کاش خودکشی حرام نبود هر چند ک این روزا انقد درد میکشیم ک روزی هزار بار میمیریم زنده میشیم💔دعا کنین برام ک هر چه زوتر روز مرگم برسع

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه عجب یکی مث من پیدا شد...

همه حالمون بد ولی بعضی وقتا دیگه زورمون ب پنهون کردن بغض هامون نداریم 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

منم همینم عزیزم نمیدونم چرا انقدر عاقبتم بد شد

عاجی بغض داره خفم میکنه داغونم دعا کن برام💔😭

همه حالمون بد ولی بعضی وقتا دیگه زورمون ب پنهون کردن بغض هامون نداریم

ولی نه واقعا خیلیا خوبن 

کاری به اونا ندارم 

خودمون حالمون بده 

فقط شب و روز دعا میکنم میگم خدایا حالمو خوب کن

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

قربونت برم میخوای خصوصی حرف بزنیم؟

باشه پیامت میدم