2777
2789
عنوان

خسته ام 💔

153 بازدید | 13 پست

یه وقتایی ب جایی میرسی ک با خودت میگی چی شده ک انجوری شده💔

من ک سنی ندارم پس چرا این همه درد این همه مشکل 🙃هه یه وقتایی ب تهش میرسی ب خودت میای میبنی شدی یه دختری ک یه دقیقه میخنده یه دقیقه گریه میکنه 💔 حالم از این زندگی بهم میخوره دلم میخواد برمم جایی ک کسی نباشه دلم میخواد خدا یه دقیقه گوشای دنیا رو بگیره منم با تمام وجودم داد بزنممم گریه کنم خسته ام از بغض هق هق زیر پتو خسته ام 💔 خدایاااا بنده هات دلشون واسه ما نمیسوزه ولی تو ک خدا بودی تو دیگه چرااا نشستی داغون شدنمون میبینی 🥺💔مگه نمیگن خداا مهربونه مگه نمیگن امید داشته باش مگه نمیگن هر چی شد رو ب تو بگیم تو دوای درد مایی پس چرا منو نمی‌بینی چرا بغض هامو گریه هامو دست های خط خطیمو نمی بینی 💔کاش خودکشی حرام نبود هر چند ک این روزا انقد درد میکشیم ک روزی هزار بار میمیریم زنده میشیم💔دعا کنین برام ک هر چه زوتر روز مرگم برسع

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه عجب یکی مث من پیدا شد...

همه حالمون بد ولی بعضی وقتا دیگه زورمون ب پنهون کردن بغض هامون نداریم 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

منم همینم عزیزم نمیدونم چرا انقدر عاقبتم بد شد

عاجی بغض داره خفم میکنه داغونم دعا کن برام💔😭

همه حالمون بد ولی بعضی وقتا دیگه زورمون ب پنهون کردن بغض هامون نداریم

ولی نه واقعا خیلیا خوبن 

کاری به اونا ندارم 

خودمون حالمون بده 

فقط شب و روز دعا میکنم میگم خدایا حالمو خوب کن

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

قربونت برم میخوای خصوصی حرف بزنیم؟

باشه پیامت میدم