2777
2789

سلام روزتون بخیر . من حدود ۴ سال پیش با یه دختر ویه پسر در فضای مجازی آشنا شدم . یه گروه شدیم و تقریبا رابطه خوبی داشتیم . ولی اون دختر همیشه سر بهانه های شکست عشقی و ... می‌خواست خودکشی کنه و من هربار مجبور بودم بهش دلداری بدم و توی ناخودآگاهم هر مشکلی پیش میومد پرخاشگر شده بودم  تا اینکه تصمیم گرفتم  برای حال خودم کنارش بذارم و اون پسر هم به طبع از من اونو کنار گذاشت . 

طی این چهارسال رفاقت همیشه دستم به گوشی بود و حتی کنکورم رو هم نتونستم هندل کنم . رفاقت ما فقط در حد رفاقت بود و من خودم حد و مرز گذاشته بودم که اگه از خط قرمزم بخواد رد بشه جدا برخورد میکردم . حس گناه داشتم از دوستی با اون پسر و دختر .     یکسال بعد مجبور شدم با اون دختر  اشتی کنم چون روی گوشیم پیام میداد و مجبورا بعد از آشتی واسطه دوستی بین  پسر و دختر هم شدم .    چندماهی گذشت و واقعا دلم نمیخواست دوستیم رو با هردو اونها ادامه بدم و هربار که میخواستم برم حس عذاب وجدان اینکه ممکنه ناراحت بشن یا اینکه چشم ببندم روی این دوستی ، نمیگذاشت این دوستی رو  تموم کنم !   

خانوادم همیشه میخواستن من راه درست رو برم ولی من به حرفشون گوش ندادم و حالا واقعا پشیمونم

یه روز شجاعتم رو جمع کردم و به پسره گفتم میخوام یجوری برم که دیگه منو نشناسید و با تمام مخالفت هاش دو هفته بهش پیام ندادم ولی باز اون دختر واسطه شد .

من واقعا از اینکه کنکورم از دست داده بودم ، اختلال مو کنی پیدا کردم ، گاهی قلبم درد می‌گرفت و حتی مجبور شدم برای استرس زیادم دکتر برم . آخر شب تمام حرف هاشون توی ذهنم میومد و خوابم نمی‌برد. مجبورا به پیام هاشون جواب میدادم . تا اینکه مشکلم رو با یکی دیگه از دوستانم در میون گذاشتم و اون تشویقم کرد برم بگم نمیخوام باهاشون رفاقت کنم و این عذاب رو تموم کنم ! منم بعد فکر کردم پیام دادم که لطفا دیگه بهم پیام ندید و آیدی و... رو پاک کنید و خدافظی و بعد بلاک ! حالا عذاب وجدان اینکه کار درستی کردم یا نه رهام نمیکنه و نمیتونم ازین گوشی بعد از چندسال دل بکنم 

... میشه راهنماییم کنید من باید چیکار برای کنار گذاشتن گوشی و این فکری که مدام به سمتشون میره بکنم ؟ به نظرتون کارم درست بوده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتیاد پیدا کرده بودی بهشون

وگرنه من دوستی ۱۵ سالمو گذاشتم کنار اینجوری نبودم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

عزیزم سیم کارتتو عوض کن کلااااا راحت چه حوصله ای داری هاااااااااااااااآااااااااااااااااااااااا

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

خانوادم همیشه میخواستن من راه درست رو برم ولی من به حرفشون گوش ندادم و حالا واقعا پشیمونمیه روز شجاع ...

کلا به نظرم گوشیت را پاک کن هرپیامی چیزی که داری از آنها که اونا را یادت میندازه یا عکسی همه را پاک کن یه زندگی جدید را شروع کنید به امید خدا☘️

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

میدونم من بارها خواستم برم ولی نشد

این بار دیگه بار آخره انشالله به خودت قول بده

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

من نمیدونم بعضیا چشون هست.

خودتون مید‌ونید اشتباه کردین

خودتون میدونیید غلط بوده

خودتون دیدین به خاطر دچار مشکل شدیت

بازم میگین چیکار کنم؟

کافیه گوشی رو بدین والدین قایم کنن

وقتی خودتون بلد نیستین

طرز صحیح استفادهشو

💕

راهکارش عوض کردن خط و پاک کردن همه ی اکانتای مجازیته تا وقتی شمارتو دارن ممکنه باز پیام بدن 

بعد بخاطر دوتا ادم غریبه آیندتو خراب کردی عذاب وجدان نداری؟ من جات بودم گوشیمو میدادم دست مادرم میگفتم زجه ام زدم بهم پس نده تا درس بخونم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...