2777
2789
عنوان

بنظرتون من آدم کثیفی هستم

184 بازدید | 4 پست

لطفا اگه میخواید نمک بپاشید اصلا حرف نزنید 

موضوع اینه ک من وقتی میبینم شوهرم با اقوامش چه نزدیک چه دور بد میشه خیلی خوشحال میشم فکر می‌کنم دیگه ازشون داره دور میشه اونم دلیل داره 

بخاطر اینکه چند سال اول ازدواج مون خیلی سنگ همشون رو به سینه میزد و به من فحش میداد که باید به فامیلم اخترام کنی چنان کنی ظرف بشوری از این حرفا حتی بخاطرشون کتک هم خوردم واسه همین من ایتطوری شدم خوشحال میشم شوهرم با فامیلش بد بشه و بزارشون کنار هم اینکه اون فامیل هم از من خوششون نمیاد و خیلی به من تیکه میندازن و فقط خودشونو دوست دارن مثلا توی مهمونی هاشون همشون سرشون تو ماتحت هم دیگه هست خواهر شوهرم که باید بیاد پیش من بشینه ک من غریبی نکنم بدتر باسنشو به من میکنه میره پیش دختر عمش بعد به شوهر من میگن زنت با ما‌نمیجوشه و شوهرم هم با من دعوا می‌کرد واسه همین امیدوارم رابطش با فامیلش قطع بشه آمین 

حق داری

شاید اگه ندیده بودم میگفتم تقصیر توئه

ولی فامیل پدری خودمو میبینم میفهمم حق با مادرم و شماهاست

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درک میکنم خصوصااون قسمت خاهرشوهرو

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔