2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم

129 بازدید | 14 پست

الان که دارم اینارو مینویسم اشک تو چشام جم جشده بغص داره خفم میکنه

خاستگارمو رد کردم 

با اینکه دلم پیشش بود 

کلی رویا تو سرم باهاش داشتم 

یه زندگی واسه خودم تو سرم درست کرده بودم 

ترسم شده اینکه فردا بره یه جا خاستگاری از اونجا زن بگیره

کاش واسه همیشه مجرد بمونه

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

چرا رد کردی؟

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب چرا رد کردی

شرایطش اونجری باید نبود

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

حتما منطقت گفت کیس مناسبت نیستآرزوی خوشبختی کن و فراموشش کن

آره 

ولی کی میدونه شاید خوشبخت میشدم

شرایطش اونجری باید نبود

خب یا باید خودشو با شرایطش قبول کنی یا اینکه بزاری بره پی زندگیش و از یه جای دیگه همسرش رو با شرایط الانش انتخاب کنه تو منطقی فکر کردی و ار این بابت اصلا ناراحت نباش 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

اگه تو مبارزه عقل و دلت عقلت پیروز شد و وادارت کرد جواب رد بدی بهت تبریک میگم تو یه دختر قوی هستی که ...

کاش این روزا زودی تموم شه

بیخیال، شما چه عاشق باشی چه نباشی، وقتی ازدواج کنی عشقه از بین میرهپی عقلت باش به حرفش گوش کن

واقعا بعد ازدواج دیگه عاشق نیستی و از بین میره؟

واقعا بعد ازدواج دیگه عاشق نیستی و از بین میره؟

اره خیلی کم میشه، اگه عشق پایدار بود که این همه خیانت نداشتیم الان.

فقطم ازدواج نیس. شما وقتی وارد رابطه هم بشی بعد چند سال عشقه خیلی کم میشع.