2777
2789
عنوان

بهترین سونوگرافی کرجshayan ام بیاید

74 بازدید | 5 پست

سلام دوس جونا ❤

من اخرین سونو رو باید چند هفته دیگه بدم میخوام جایی برم که هم همسرم باهام بیاد تو هم کارش عالی باشه هم اخرش بهم. Cd بده به نظرتون کجا برم؟؟😘😘😘😘

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

بیا خونه ما  

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

که اعتماد به نفسمو از بین ببری اونم جلوی شوهرم هی بهم بگی چاااااااق😂😂😂😂😂😂

شوهرت چشم داره خودش میبینه چی شدی😛😛😛

تا حالا هر جا میرفتی ازین به بعدم همونجا برو دیگه.چرا میخوای عوض کنی؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

شوهرت چشم داره خودش میبینه چی شدی😛😛😛 تا حالا هر جا میرفتی ازین به بعدم همونجا برو دیگه.چرا میخوا ...

😂😂😂😂😂 اخه چون اخریه میخوام حتما بهم cd بده اونجایی که میرفتم زنه خبییییییییلییییییی بد اخلاق اصلا نمیزاره شوهرم بیاد تو 

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
😂😂😂😂😂 اخه چون اخریه میخوام حتما بهم cd بده اونجایی که میرفتم زنه خبییییییییلییییییی بد اخلاق اص ...

من یجا میشناسم فقط اونم وحید صبوریه.سرچهارم گوهردشت.😆