2777
2789

و انباری هم کردم اتاق ولی اینقدر دور ورش پر اشغال مثل تخت های کهنه صندوق چه بزرگ قدیمی و فرش های قدیمی هست خیلی بده دوست دارم انگیز بگیرم وقتی درس میخونم ولی رو‌مخمه چیکار کنم ایده دارید 

کسی هست من روبیک دارم آیدی بدید بزنگم تصویری نشون بدم یا عکس بدم بگید چی کنمم

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کاش میشد اجازه ندارم

همه وسایلا رو یه گوشه جمع کن مرتب

بعد با پرده یا پارتیشن جدا کن از قسمت دیگه 

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
عکسشو بزار میگیمت چیکار کنی

اینجا نمیتونمم آپلود نمیشه فقط عکس می‌چرخه وگرنه همون موقع میذاشتم

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

اینجا نمیتونمم آپلود نمیشه فقط عکس می‌چرخه وگرنه همون موقع میذاشتم

اسکرین بگیر از عکس بعد بزار

یاهم لینک بزار

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 

اگر نمیتونی بریزی دور وسایلو، همرو جابجا کن مرتب از بزرگ ب کوچیک روی هم بچین ی گوشه، بعد روش رو ی پارچه سفید بکش یکدست

بعد ی قفسه یا کمد یا هرچی کوچولو بیار کتاباتو مرتب بچین روش... 

روی زمینم اگر فرش داری پهن کن، اگر نه موکت کن، یا اگر موکتش کثیفه اول بده بشورن

اگرم نمیتونی بشوری با شامپو فرش تمیزش کن

اگر بازم نمیتونی، حسابی جارو بزن بعد روش رو روفرشی بزرگ پهن کن 

ازین میز مطالعه تاشوها بذار برای درس خوندنت

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /