2777
2789
عنوان

اونایی که تو سن کم ازدواج کردن

183 بازدید | 5 پست

بچه ها من ب دلایلی که نمیشه گفت تو ۱۷ سالگی ازدواج کردم و بچم ۹ماهشه خیلی سخته حس میکنم دیگه نمیتونم از پسش بر بیام شما که تو سن پایین ازدواج کردین بیاید از مشکلاتش بگین

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

دیگه زندگی سخته منم که رفتم سرکار سختمه 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همسن شمام سال دهم نامزد کردم

البته خداروشکر هنوز عقد نیستیم ولی ۱۴ ۱۵ سالگیم خیلی سختی کشیدم همه دخالت میکردن نمی‌تونستم کنترل کنم 

الان ۱۷ سالمه عقلم بیشتر شده انشالله ادامه زندگیم خوب باشه

شما هم زود ازدواج کردی زودم‌ بچه دار شدی

ولی خیلی خوبه فاصله سنیت‌ با بچت کمه وقتی بقیه همس و سالات تازه می‌خوان حامله شن تو یه همدمی‌ داری😂🥹🥺

منم همسن شمام سال دهم نامزد کردمالبته خداروشکر هنوز عقد نیستیم ولی ۱۴ ۱۵ سالگیم خیلی سختی کشیدم همه ...

من خیلی سختمه با شوهرم کلا مشکل دارم همش بحث فلان بچه اذیت میکنه چجوری از پسش بر بیام خودمونم اهل کرمانشاه هستیم ازدواج کردم اومدم تهران دست تنها

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)