2777
2789

با بخار شور‌ همه جارو بخار بگیر

روی تخت زیر تخت روی تشت دیوار و در و هرجا میدونی همه جارو بخارشور بکش وگرنه خونه و زندگیتو نابود میکنه

توی درجه حرارت بالا میمیره

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چند تا بزنم خونمون ۷۵ متره

کامل تمیز کن جارو خیلی تاثیر داره

بعد ک خونه تکونی کردی تخم ساس هارو زیر وسایل چوبی دیدی اونارو با سیم اسکاچ بکش بره

بعد سم کامن بزن زیر لحاف تشکا و زیر وسایل چوبی جاشونه

:)

کامل تمیز کن جارو خیلی تاثیر دارهبعد ک خونه تکونی کردی تخم ساس هارو زیر وسایل چوبی دیدی اونارو با سی ...

باشه عزیزم امروز همه جارو جارو برقی کشیم فردا کامن میزنم ۲۴ ساعت از خونه میرم گوگرد هم دود میکنم برام دعا کن الان اتاق خوابیدم تند تند پامیشم چراغ روشن میکنم تا ببینم چیزی هست یا نه 

وااااای خدا فقططط کمکت کنه

ما چندد ساله ساس زده تازه چند ماهه خلاص شدیم 

انقد وسیله انداختیم دور انقد خریدیم ،انقد پول شست و شوی فرش دادیم..هنوزم ک هنوزه می‌ترسیم مبل بخریم دوباره ،انقد پول سم دادیم انقد خونه تکونی کردیمممم

ینی دین مون درومدااا 😩😩

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....