2777
2789
عنوان

تازه عروس

216 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من تازه عروسی کردم از وقتی اومدیم خونمون وقتایی ک تنهام تو خواب سنگین میشم از چند تا از دوستام پرسیدم اوناهم اولای عروسیشون اینجوری بودن حالا میخام یه ختم قران تو خونمون بندازم ک یکم جو خونمون عوض شه برای این جور مراسما خوراکی چی بگیرم یا درست کنم ؟چون تجربه ای ندارم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم تنگی نفس نداری؟ یا بالش زیر سرت بلند نیست؟ 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

از استرس زیاد هم میشه از کم خونی شبا قبل خواب ایت الکرسی بخون من بااین روش دیگه دچار فلج خواب نمیشم

شبا اینجوری نمیشم ک همسرم پیشمه وقتا تو طول روز اگ بخابم نمیدونم چرا

انگار بختک میفته روم نمیتونم بیدار شم و حرف بزنم حرکت کنم

آها عزیزم معمولا اینجوری میشه ادم خونه و محیط جدید 

مسئولیت جدید 

تایم های تنهاییت و اینکه خانوادت که تا قبل دور و برت بودن و الان خلوت شده دورت 

و یه سری دلایل دیگه که همه مربوط به تازه مستقل شدن و تازه ازدواج کردنه 

باعث میشه 

معمولا توی خوابمون ناخوداگاهمون فعاله این فشارها هم روشه 

بعد یه مدت درست میشی 

منم تا تقریبا یک سال ازدواجم این بودم 

به نظرم خرافیش نکن. البته این نظر منه گلم. موفق باشی و خوشبخت 

وقتایی ک تنهام اخه فقط شوهرم ک شبا هست اصلا اینجوری نمیشم

گلم شاید تو ناخود آگاهت از تنهایی می‌ترسی و همین باعث میشه تو خواب اذیت شی

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏