سلام دوستان من تازه عروسی کردم از وقتی اومدیم خونمون وقتایی ک تنهام تو خواب سنگین میشم از چند تا از دوستام پرسیدم اوناهم اولای عروسیشون اینجوری بودن حالا میخام یه ختم قران تو خونمون بندازم ک یکم جو خونمون عوض شه برای این جور مراسما خوراکی چی بگیرم یا درست کنم ؟چون تجربه ای ندارم
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
اره قبل ازدواجم همش دورم شلوغ بودم الان این حس تنهایی خوابیدنه یکم سخته برام
منم خیلی ترس دارم متاسفانه حتی روز و نمیدونم باید چیکار کنم 😔
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏