2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر گزارش الان تاپیکهای منو گزارش بزن 😁

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
اگه بزنم که حذف میشی از نی نی سایت

نه بابا تاپیک هامو گزارش بزن 

بزن رو پروفایلم برو پایین تاپیکمو گزارش بزن

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
نه بابا تاپیک هامو گزارش بزن بزن رو پروفایلم برو پایین تاپیکمو گزارش بزن

سلام لطفا اطلاعات نادرست ندید درخواست گزارش برای حذف تاپیک ممنوعه و تعلیق میشید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

سلام لطفا اطلاعات نادرست ندید درخواست گزارش برای حذف تاپیک ممنوعه و تعلیق میشید

پس چجوری تاپیکمو پاک کنم شخصیه نی نی یارم که همیشه تاپیکش بستس 

پس چجوری تاپیکمو پاک کنم شخصیه نی نی یارم که همیشه تاپیکش بستس

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar