2777
2789

خودشون هزار و یک مشکل تو زندگیشون هست 

همه رو رها کردن و به فضولی تو زندگی دیگران ادامه میدن و مدام خودشون رو با تو مقایسه میکنن

در صورتی که اگه سرشون تو زندگیشون بود الان این مشکلاتو نداشتن و در آرامش بودن

واقعا چرا اینجورین؟! چه سودی از این فضولی میبرن؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می خوان خودشون رو با مشکلات بقیه سرگرم کنن

اینجوری اولا روحیه می گیرن که تنها کسایی نیستن که توی زندگیشون مشکل دارن دوما حواسشون از زندگی سگی خودشون پرت میشه

از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم؛سعی میکنم فقط وقتی کامنت بذارم که از نوشته ام مطمئن باشم

چون خودشون زندگی درست ندارن؛ آدمی که زندگی درست داشته باشه به فکر خودش و خانوادشه اینکه چطور بهتر بشن اونی که به زندگیش راضی نیست از زندگی بقیه خوشش میاد پیگیره

خودت باش مثل بقیه هست

پیگیری مثبت یا منفی ؟اگه مثلا مریض باشی کسی حالت بپرسه یا ببینه کمک می خوای کمکت کنه بد نیست خوبم هست  چون  آدم خیر خواهیه ولی اگه مدام سوأل کنه تا از مشکلاتت سر در بیاره  و واسه مشکلاتت خوشحال شه‌ یعنی حسود ،آدم حسودم هیچ وقت آرامش نداره  و مدام به فکر آسیب رسوندن به داشته های بقیه است ،پنج تا آیت الکرسی باید خوند و واگذارش کرد به خدا که صدمه ای بهت نزنه .با این جور آدم ها نباید جنگید چون مثل یه باتلاق در خودشون غرقت‌ می کنن فقط باید به خدا واگذار کرد افوص‌ امری الی الله ان‌ الله بصیر بالعباد