2777
2789
عنوان

یه مشکلی دارم جواب بدید لطفا

68 بازدید | 3 پست

سلام وقتتون بخیر 

یه سوال داشتم امیدوارم بتونید جوابمو بدید من کل زندگیم از بابام پدری ندیدم ادمه خیلی خوبیم هست فقط پدری بلد نبود منم مشکلی ندارم از طرف مادرمم همین مشکلات بود ولی مشکل اینه الان احساس میکنم مثل جسدم روحی ندارم همه حرکاتم اروم شده واسه هیچی ذوق ندارم بی هدف تو تاریکی گیر کردم حافظم وحشتناک افت کرده نمیدونم چطوری بیرون بیام مشکلاتمو به هیچکس نمیگم چون وقتی نزدیکترین کسام اعتمادو هزار بار شکستن چطور دوباره باور کنم برای همین واقعا از این که برم مشاور و این که بهش حرفامو بزنم خیلی بیشتر از مرگ میترسم

میخواستم بدونم اگه کسی شرایط منو داره و رفته مشاور ایا تاثیر داشته واقعا سپاس اگه تونستید جواب بدید

دقیقا مث توعم ولی تا چند ماه پیش الان کامل خوب نشدم ولی خیلی بهترم

ببین این دفه برو دنبال چیزایی ک حالتو بهتر میکنن دورتو تمیز نگه دار باور کن همون تمیز کاری اتاقت و دورو برت خیلی مهمه کم کم یواش یواش باید عوض شی اول دورتو تمیز نگه دار بعد یه چیز دیگم ک مهمه اینه ک نزاری کسی باهات بدرفتاری کنه یا انرژیتو بگیره برو دنبال چیزایی ک شادت میکنه من خودم هر روز میرم پیاده روی خیلی خوبه ولی جدا ازینا یه چیز بهت میگم اویزه گوشت کن

روز خوب با شب خوب شروع میشه مثلا الان تو باید خواب میبودی ولی نیستی پس فردا هم قراره بیشتر بخوابی یا اگرم نخوابی انرژی ای نداری

اگه خواستی تغییر کنی اولین قدم درس کردن برنامه خوابته ک خیلیم اسونه فقط گوشیو بزار کنار اگه خوابت نمیبره برو یوتیوب چنل مایا خاطرات ترسناکاش عالین یکیو با هندزفری پلی کن گوشیو بزار کنار چشاتم ببند فقط گوش کن ب داستان خوابت میبره(برا من ک جوابه خیلیم باحاله😂)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.