2777
2789
عنوان

شوهرم باهام قهره حرف نمیزنه😅

140 بازدید | 7 پست

من تا حالا مو هام رنگ نذاشتم 

گفتم میخام مو هامو رنگ کنم 🥲 الان دو روزه سر این موضوع باهام سر سنگینه مخالف رنگ گذاشته😐

این اولین باری هست که اون قهر کرده همیشه از طرف من بود قهر کردن 

نمیدونم چی بگم بش😂

بغلش کن

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دلیلشو بپرس بگو اگر قانعم کنید قول میدم رنگ نکنم ولی دلیلی لطفا منطقی باشه 

اگر گفت دوست ندارم بگو‌ عزیزم این خودخواهیه چون من هوس دارم امتحان کنم حسرتشو دارم یه مدت رنگ میکنم دوباره برمکیردونم حالت اول 

بهتره رنگ نکنی چیه رنگ شیمیایی موهاتو ازحالت بکر درمیاره ووز میکنه دیگه اون موهای دست اولت نمیشه

اگر سفید نشده نیاز به رنگ نداره ازمن به تو نصیحت اصلا رنگ نکن بزار همون رنگ طبیعیش بمونه دقت کن ببین تا چندسال موهای جوکنیتو میبینی بخدا حیفه هرروز نگاشون کن شکر کن لدت ببر تا چشم بهمم بزنی جونی میگذره ویه روز موهای خودتو دلت میخاد ازیک عکسی پیدا کنی ونگاه کنی